ABCs for tough kids (Innbundet)

Series: Barske barn 1

Author:

Anne Østgaard

Norwegian title: ABC for barske barn
Author:
Binding: Innbundet
Year: 2018
Pages: 64
Illustrator: Reisang, Johan
Publisher: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: ABC for barske barn
Series: Barske barn
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202572587
Age: 3 - 6
Overview ABC for barske barn

A fun and rambunctious ABC for tough kids – and most others! The texts are in verse and written with a nice rhythm, making them both nice to read aloud and for practicing reading. A lot happens here, both in the text and the illustrations. The drawings are fun to explore, with myriads of exciting things that relate to the letter being described.

To the top

More books by Anne Østgaard:

Reviews ABC for barske barn

Gi barna rim og rytme 28.04.2018


"Gi barna rim og rytme"
«… en rik opplevelse for både øre og øye.»

«…leken bokstavlæring med rytmiske strofer som burde bli en helsebringende pedagogisk, språklig vitamininnsprøytning allerede fra barnehagen av."

«…spenstige vers om hver av alfabetets bokstaver.»

«…hører hjemme i bokhyllene i barnehagen og i 1. klasse.»

 
Finn Stenstad, Tønsbergs Blad

Gi barna rim og rytme 28.04.2018

"Dette er blitt leken bokstavlæring med rytmiske strofer som burde bli en helsebringende pedagogisk, språklig vitamininnsprøytning allerede fra barnehagen av. "
"MED DE frodige og fantasifulle fargeillustrasjonene til kunstneren Johan Reisang blir boka en rik opplevelse både for øre og øye. Trenger jeg å si at boka naturligvis hører hjemme i bokhyllene i barnehagen og i 1.klassen?"

 
Finn Stenstad, Tønsbergs Blad

En morsom og rampete ABC 08.05.2018

"Denne boka passer for barske barn som vil lære om bokstaver og alfabetet"

"Tekstene er på vers, og er enkelt oppbygd med god rytme, som gjør dem fine både å lese høyt og å øve seg på å lese. Her skjer det veldig mye, både i tekst og illustrasjoner! Tegningene er gøyale å utforske, med et mylder av spennende ting som er knyttet opp til bokstaven som skildres."

Ingelin Røssland, nbutipset.no

Grotesk og morbid humor (…) leseverdig og elskverdig.

Morten Olsen Haugen, Instagram

"ABC for barske barn er full av André Bjerke-inspirerte, morsomme, tøysete rim skrivne av Anne Østgaard. Boka har eit dikt for kvar bokstav, ledsaga av endå morsommare illustrasjonar av Johan Reisang. Illustrasjonane er detaljerte og det er heile tida mange element i illustrasjonane som ikkje er med i versa. Det gjer at det er morsomt å gå på jakt etter ord på den aktuelle bokstaven i teikningane, i tillegg til å lese rimet. Dette engasjerer husets førsteklassing og pedagogen i meg synest det er eit skikkelig godt grep. [...] Seksåringen og eg er einige om at denne boka er veldig «kul og morsom»."

Bjørg Myhre Ims, Bloggen "Mellom linjene"

To the top

Author Anne Østgaard

Anne Østgaard (f. 1953) made her debut in 1986 with the book The Story of Oscar. She has published a number of books and texts for anthologies and school books. Since 1985 she has been working in publishing.

To the top

Bøker i serien
Foreign rights
Denmark

To the top