All this is Tokyo (Innbundet)

Japan seen from the street level

Author:

Ina Strøm

Norwegian title: Alt dette er Tokyo
Norwegian subtitle: Japan sett fra gateplan
Author:
Binding: Innbundet
Year: 2018
Pages: 240
Publisher: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202558604
Overview Alt dette er Tokyo

‘To me, Tokyo is still mysterious and new. And there's still no other place I'd rather be,’ writes journalist Ina Strøm in this fully-illustrated book.

Since her first visit to Tokyo ten years ago, Strøm has spent over ten thousand hours exploring this metropolis. Her book is divided into 12 chapters based on each district. And as a reader, you'll be surprised at how different these districts are – in architecture, tempo, demographics, history and green spaces.

To the top

Reviews from Alt dette er Tokyo

Nytt reisefølge til Tokyo 28.04.2018

«...En bok å investere i før en reise til Japan, men uten at det er som en guidebok til byen i og for seg. Den fungerer best som et bakteppe til egen utforskning.»

«Ina Strøms bok er muntlig, direkte og lett i språket, med glimt i øyet.»

«Vakre bilder fra Tokyo er gjennomgående illustrasjoner i boka.»


 
Mette, Reiselykke.com (Norges største reiseblogg)

Alt dette er Tokyo 16.03.2018

(...) Ina Strøm har skrevet en fantastisk kjærlighetserklæring til en by hun kjenner godt. Det er for ordens skyld ingen reiseguide av den tradisjonelle sorten, men en god introduksjon til en spennende by sett fra menneskene som bor der – med norske referansepunkt. Rett og slett en nydelig og til tider poetisk skildring som tar for seg alt fra daglige ritualer til historiske hendelser som preger hverdagen. Boka kommer også illustrert med forfatterens egne bilder. Alt dette er Tokyo. Vi har lyst til å oppleve alt sammen!

 
Runar Larsen, Magasinet Reiselyst

Verden (Tokyo) i bilder 13.07.2018

(...) «Bli med til Tokyo og la deg smitte av Inas engasjement, med et unikt og hverdagslig utforskende perspektiv fra gata.» (...)

(...) «Hvorfor jeg valgte å skrive om boka i bloggen min der jeg også opplyser? Fordi diagnoser er ikke alt! Også med diagnoser så vel som uten tror jeg, finner man både glede og interesse for reiser, opplevelser og mennesker. Mange med Asperger er dessuten spesifikt opptatt av Asia, av ukjent årsak. Kanskje er det noe med levereglene som er veiledende, forutsigbare og føles trygge og gode.» (...)


Helene Larsen, Bloggen aspergerinformator.com

To the top

Foreign rights