Ginger Bread
Marit Hovland
Norwegian title: | Bakeland |
Norwegian subtitle: | Norsk natur på sitt søteste |
Author: | Marit Hovland |
Binding: | Innbundet |
Year: | 2016 |
Pages: | 200 |
Publisher: | Cappelen Damm |
Språk: | Bokmål |
ISBN/EAN: | 9788202489809 |
Norwegian Nature at its sweetest
Practical step by step pictures quickly demonstrate what to do and show that it is not difficult. Good recipes combined with beautiful design and useful pictures of cakes and nature make this book a treasure.
Here are 50 tempting recipes. Each recipe has a connection with the natural world: muffins glazed with snow crystals of icing sugar; cinnamon ring biscuits with chocolate annual growth rings; thin maple-leaf biscuits and buns with sugar glazed rose petals.
National Winner of Gourmand World Cookbook Awards 2016 - PASTRY
Marit Hovland
"Det er simpelthen til å gi seg ende over av; detaljene, fargene, etterligningene, bildene. Med et så ydmykt øye for naturens små undre skulle det ikke forundre oss om hun bruker så mange økologiske råvarer hun bare kan. Ingen av oppskriftene er prøvet ut av oss, noen som tør? Smaker dette like godt som det er vakkert, kan andre konditorer bare gå å legge seg."
Ren matCanada |
Germany |
Sweden |