Shadow Play (Heftet)

Series: Skyggespill 1

Author:

Eva J. Stensrud

Norwegian title: Besatt
Author:
Binding: Heftet
Year: 2017
Pages: 256
Publisher: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Besatt
Series: Skyggespill
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202504212
Overview Besatt

En kvinnes kamp for friheten

Oslo/Hedmarken, april 1940

Ingen tror at ondskapen vil ramme nettopp dem – men når verdens mektigste hær invaderer Norge, havner hamarjenta Inger Marie og familien i begivenhetenes sentrum. De rømmer mot tryggheten, men møter et helvete, og tilværelsen snus på hodet.
Lammet av frykt slåss Inger Marie for familien, for sitt eget liv, og for den besettende kjærligheten. Dramaet som følger river skorpen av gamle sår og bringer vonde familiehemmeligheter opp i dagen.
Kampen mot urett har sin pris, både for Inger Marie og for menneskene hun elsker. Men å gi opp ville være å svikte seg selv, og det er en umulig tanke for henne.

To the top

Reviews Besatt

EN INTENS ROMAN OM LIDENSKAP OG GLØDENDE HAT! 07.01.2017

WOW, for en dyster, skremmende og kunnskapsrik start på en ny serie. Dette er virkelig en bok jeg kan anbefale. Gleder meg allerede til neste bok!

 
Simen Ingemundsen, Bloggen Boktimmy

Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad:
«spenningen er velegnet til å hekte leserne til stoffet.»
« et lett språklig driv gjennom fortellingen»
«Det er ikke mange som like godt greier å kombinere en effektiv språklig framstilling med en dramatisk handling og et sterkt følelsesstoff innen serieromanens form.»
«Men krigen er likevel bare som et bakteppe for sterke følelser, kjærlighet og hat.»
«samtidig har hun skapt levende skikkelser og ikke minst en spennende hovedperson i hamarjentas Inger Marie (…)som er en sterk og tydelig skikkelse med sans for aktiv handling."

Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad

To the top

Author Eva J. Stensrud

Eva Stensrud is a lecturer, and taught upper secondary school for fifteen years before turning to writing full time. Her first series, The Guldberg Saga was very successful. The Shadow Lawyer is her crime fiction debut.

To the top

Bøker i serien
Foreign rights