Brev til en sønn (Innbundet)

5 fortellinger for livet

Author:

Kristin M. Hauge

Norwegian title: Brev til en sønn
Norwegian subtitle: 5 fortellinger for livet
Author:
Binding: Innbundet
Year: 2020
Pages: 320
Publisher: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202630102
Overview Brev til en sønn

Boys are the extreme sex. The fastest and the ones that come last. The most robust and the most vulnerable. In this book, you’ll find timely and touching messages for the boys of today from the poet, the refugee, the military chaplain, the environmental warrior and the mother of a world champion. Five compelling stories about the power of relationships; about winning, losing and finding your place and values in modern, multicultural, egalitarian Norway.

To the top

Reviews Brev til en sønn

"Medan vi ventar på nye, fine opplevingar med Karsten på friidrettsbana, vil eg anbefale at du les denne boka. Eit langt og personleg intervju med Kristine Haddal, mor hans. Om oppveksten i Haddal, om å miste mor si som lita jente, om Elsa som kom inn i familien. Om å bli mor og etterkvart manager til ein son med eit heilt særskilt talent. Om forholdet til ein far og ein morfar som døydde altfor tidleg. Og om kva dei har lært: "Ingen kan lukkast åleine. Du er avhengig av folk rundt deg."

Norli Amfi Ulsteinvik, FACEBOOK

"På samme måte som Kristin M. Hauge delte historiene til kvinnene som har stått på barrikadene, tatt samfunnsansvar og preget de neste generasjonene med kvinner i boka Brev til en datter - har hun i denne boken delt tankene rundt det å være far, mann og medmenneske i dag. Om hvilke verdier vi ønsker at den neste generasjonen med menn skal ta med seg.
Kjære lesere. Kjære følgere. Les disse bøkene. Gi dem i gave til de du har nær og kjær. Gi dem til en far, en datter, en venninne eller en bror. Bruk dem som konfirmasjonsgaver, og/eller les dem selv. Men la dette være bøker og fortellinger vi tar med oss videre."

Malin, Readygoread

Mosaikkbiter fra fem liv som gutt og mann 22.03.2020

"Møtene med poeten Trygve Skaug, flyktningen Hakim Lindland-Rahimi, feltprest Einar Norbakken, miljøkriger Simen Knudsen og moren til Karsten Warholm (Kristine Gølin Haddal) er egnet til å inspirere. De fire mennene er alle rundt 35 år gamle, og de representerer en stor bredde i livserfaringer og livsutfordringer. Felles for dem er ønsket om å bidra positivt i andre menneskers liv. Dette gjelder også for Karsten Warholm og miljøet rundt ham, og portrettet av moren hans er blitt et portrett av både en familie og et lokalsamfunn."

Anne Kristine Haugestad, Tekstualitet, Tidsskrift for fagprosa og allmenn sakprosa

To the top

Foreign rights