Drabant Volume 3 (Innbundet)

Series: Drabant 

Author:

Øyvind Holen og Mikael Noguchi

Norwegian title: Drabant volum 3
Author: og
Binding: Innbundet
Year: 2018
Pages: 112
Illustrator: Noguchi, Mikael
Publisher: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Series: Drabant
ISBN/EAN: 9788202439903
Age: 14 - 20
Overview Drabant volum 3

Drabant Volume 3 is the long-awaited conclusion to the graphic series Drabant, and a free-standing continuation of the first two volumes – which won and were nominated for the Sproing Prize, respectively.

The year is 2000, and adult life is about to catch up with Victor, Fredrik and Camilla. – But then Oslo county implements a zero-tolerance policy against graffiti, and the grip tightens.

To the top

More books by Øyvind Holen og Mikael Noguchi:

Reviews Drabant volum 3

"Drabant er kanskje ikke blant Norges mest ambisiøse tegneserier hva rent volum angår, men den er et av de mest gjennomførte verkene i nyere tid. [...] Holen og Noguchi har fullført et av hovedverkene blant 2010-tallets norske tegneserier."

Trond Sætre, Serienett.no

Nær fortid i raske farger 22.08.2018

«Siste bind i «Drabant» avslutter en historie som måtte fortelles. [...] Livene deres inneholder det samme grumset som du har lest om i avisreportasjer og i Jan Bøhlers debattinnlegg om Groruddalen i år, 25 år seinere. Men i rutene til Holen og Noguchi ser vi mer, og vi ser det fra vennegjengens indre liv. Konflikter, selvhevdelse, virkelighetsflukt, og ikke minst trangen til å sette spor etter seg preger alle menneskers liv, men for noen blir det mer skjebnebestemmende. Her bygges det med rom for temperament, og fart til å holde oppe en viss spenning hele veien."

Siri Narverud Moen, Dagsavisen

To the top

Bøker i serien
Foreign rights