Weekend At Last (Innbundet)

The World’’s Best Weekend Food

Author:

Ørjan Johannessen

Norwegian title: Endelig helg
Norwegian subtitle: Verdens beste helgemat
Author:
Binding: Innbundet
Year: 2016
Pages: 208
Publisher: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202524470
Overview Endelig helg
In Endelig helg, Ørjan Johannnessen combines traditional food and his best international recipes to focus on wonderful weekend food you can serve to family and friends.

The 80–100 recipes in the weekend menus varies in difficulty and time consumption. In addition he shares the tastes from his winning dishes in the international Bocuse d'Or for the first time.

Ørjan maintains that food should be as simple as possible and that you should be able to recognise the ingredients in the taste.

National winner of Gourmand World Cookbook Awards 2016 - CHEF

To the top

Reviews from Endelig helg

Her er årets beste kokebok 10.12.2016

"Hvis du er nysgjerrig på hva en verdensmester i kokkekunst serverer sine gode venner og familie når fredagen kommer, vil du finne mye godt her. Mat er følelser, noe som tydelig blir synliggjort. Du kan enten velge en typisk tradisjonsrett her hjemmefra eller driste deg på en smak fra Danmark, Italia eller Frankrike, eller hva med noe godt fra Asia?"
 
Lars Guldbrandsen, Dagbladet

To the top

Foreign rights