The Story of Maria (Innbundet)

- How You Get Mentally Strong Children

Author:

Christine Otterstad

Norwegian title: Historien om Maria
Norwegian subtitle: En bok om å gi barn og ungdom mental styrke
Author:
Binding: Innbundet
Year: 2017
Pages: 192
Publisher: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202522155
Kategori: Self Help
Overview Historien om Maria

Christine Otterstad tells the story of her daughter Maria, an anxious child with significant challenges. Many children have poor self-esteem and psychological difficulties, but at school they learn very little about this part of life. In this book, you get good advice on how mental techniques can help children cope with new challenges. With mental training, proper focus and simple techniques, everyday life becomes easier and mental health improves.

To the top

Reviews Historien om Maria

Bokrapport: Historien om Maria

Historien om Maria er en bok som spiller på hele følelsesregisteret og setter i sving mange følelser hos meg som leser. (...) Historien er ført i pennen med en ærlighet og nærhet.

Med denne boken klarer forfatteren å dele kunnskap og innsikt, slik at hver og en av oss kan trene opp vår psykiske helse og stå støtt i oss selv når livets utfordringer møter oss.

Boken som helhet fenget meg. Dette tror jeg skyldes forfatterens evne til ikke bare å dele en historie, men også gi oss som lesere gode hjelpemidler underveis. Ved å knytte enkle teknikker opp mot konkrete situasjoner og utfordringer gir hun en større forståelse av hvordan teknikkene kan gi kraft til å mestre utfordringer og gjøre oss mentalt sterkere.

Måten forfatteren forteller sin egen og Marias historie på, samtidig som hun gjennom kapitlene fyller leserens verktøykasse med konkrete hjelpemidler – slik som ballongteknikken, er både nyttig og lærerikt. Det gav meg som leser en følelse av å sitte med både et oppslagsverk og en roman mellom hendene på samme tid.
Kunsten å be om hjelp og kunne være til hjelp er to faktorer i boken som jeg finner nyttige både innen coaching og coachende lederskap.

Ingrid Elle-Dietrichsen, Coachteam

Historien om Maria - En bok om å gi barn og ungdom mental styrke 18.10.2017

Dette er ikke bare en bok for ungdom og foreldre, men for oss alle. Det er en av de aller beste bøkene jeg har lest om selvutvikling og det å jobbe mentalt. Men dette er også en bok til selvhjelp og det er mange fine øvelser i boken som er lette å gjennomføre.

Mariann Sæther Tokle, lillasjel.blogg.no

To the top

Foreign rights