The Joy of Good Order - Notebook (Fleksibind)

Author:

Gunn Beate Reinton Utgård

Norwegian title: Listelykke notatbok
Author:
Binding: Fleksibind
Year: 2016
Pages: 240
Publisher: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202524203
Kategori: Crafts and Hobbies og Self Help
Overview Listelykke notatbok

Listelykke notatbok er en punktjournal inspirert av bullet journal-teknikken, og inneholder maler for kalender og lister som du kan fylle inn og fargelegge. Sidene er prikkete, som dotted grid-notatbøker, med tykt papir på 130 gram.

Lister kan hjelpe oss med å rydde opp både fysisk og mentalt. Når du skriver ned ideer, tanker og oppgaver i listeform, frigjør du både kapasitet og tid. Å skrive lister er som en øvelse i mindfulness, du kan være kreativ eller pragmatisk, overdådig eller minimalistisk. Du får mer orden i hverdagen og blir flinkere til å planlegge.

Bruk listene i denne boken for å rydde opp for godt, strukturere jobb og studier, få oversikt over huskelister og gjøremål, over hjem og hage, ukemenyer og handlelister, familiens aktiviteter, sesonger og høytider, nye mål, ferie og fritid, ulike hendelser i hverdagen og din egenutvikling.

Listelykke er rydding, fargelegging og mindfulness i ett!

To the top

product.related-products

  • The Joy of Good Order

    Rydding, orden, system, kreativitet, lister, effektivitet, overskudd og mindfulness

    Gunn Beate Reinton Utgård

    Innbundet
Author Gunn Beate Reinton Utgård

Gunn Beate Reinton is an editor, journalist, entrepreneur and author who has blogged about decluttering, sensible organisation and writing lists since 2009. Follow her blog at listelykke.no.

To the top

Foreign rights