Min insta-tur (Innbundet)

Turoppskrifter til dine eventyr

Author:

Julie Bjanes

Norwegian title: Min insta-tur
Norwegian subtitle: Turoppskrifter til dine eventyr
Author:
Binding: Innbundet
Year: 2021
Pages: 192
Publisher: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202708825
Overview Min insta-tur

Min insta-tur av instagram-profilen Julie Bjanes gir deg inspirasjon til hvordan du selv kan nyte turlivet og vakre eventyr i Norge.
Julie Bjanes er et ordentlig turmenneske, og liker å ha det gøy utendørs. Hun drar gjerne med seg de flotteste kjolene i skapet opp på fjelltoppene.
Boken guider både deg som aldri har gått tur før, og deg som har gått mange turer. Det er ikke alltid du trenger så mange kilometer eller høydemeter før du kan finne de flotteste utsiktene. I boken får du tips til 50 turer du kan gå alene, med unge og med eldre. Tips fra hvor du skal parkere, til hvor du får kjøpt den beste tursnacksen, og hvor og hvordan du skal få de beste bildene. Denne boken forenkler og senker terskelen for tur. Så enkelt at du kan scanne QR kode som guider deg til riktig plass.

Kanskje er det første gang du skal planlegge en norgesferie, eller du har allerede saumfart landet og trenger tips til noen nye plasser.
Min insta-tur er en enkel, anvendelig og svært severdig bok! Målet er at du sitter igjen med noen fantastiske minner fra turene og bilder du stolt kan vise frem.

To the top

Foreign rights