7 Part 2 (Innbundet)

The Monster Jellyfish

Series: 7 2

Author:

Kristian Landmark og Ole Bernt Tellefsen

Norwegian title: Monstermanetene
Author: og
Binding: Innbundet
Year: 2017
Pages: 128
Illustrator: Holst, Regine Toften , Iversen, Kenneth og Volle, Karstein
Publisher: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Series: 7
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788202558109
Overview Monstermanetene

A bridge over the Gibraltar Strait, a giant vacuum cleaner and a biological weapon the likes of which the world has never seen before: this is the setting for the action comic strip “7”.The Black Order is threatening to bring chaos to the entire Mediterranean. It's up to Oscar and his friends to stop them. Part 2 of the superhero series “7” continues where the last book left off.

To the top

More books by Kristian Landmark og Ole Bernt Tellefsen:

Reviews Monstermanetene

Enda bedre enn den første 12.12.2017

"Debuten var interessant, men brukte naturlig nok litt mange av bokens sider på å gjøre leseren kjent med de syv karakterene historien bygger på. Nå er vi i gang. Og vi er meget godt i gang.Landmark og Tellefsen har skapt en spennende historie som både byr på motgang og helter med sprekker i lakken. Når historien i tillegg peker framover og antyder at det ligger mørke krefter og lurer under overflaten og at det ennå er mye vi ikke vet, er det bare å lene seg tilbake og glede seg til fortsettelsen."

 
Torborg Igland, Fædrelandsvennen

Superhelter som trenger en oppstrammer 14.02.2018

"Monstermanetene er en lekker tegneserie, med elegante og uttrykksfulle streker."
"Tegnestilen er som nevnt frisk og spenstig, mens vinkler og utsnitt gjør at det er lett å bli revet med. Tegnerne Holst og Iversen har også et sjeldent godt håndlag med å formidle følelser, noe som gjør at det er lett å bli glad i de ulike figurene."

Petter Lønningen, Empirix.no

To the top

Author Kristian Landmark

Karstein Volle (f.1974) is a cartoonist, illustrator and musician. He has published ten graphic novels, and is well known for the widely published cartoon Facts about the World.

To the top

Bøker i serien
Foreign rights