Moose (Innbundet)
A cookbook
Author:
| Norwegian title: | Elg |
| Norwegian subtitle: | en kokebok |
| Author: | Astrid Regine Nässlander |
| Binding: | Innbundet |
| Year: | 2024 |
| Pages: | 168 |
| Publisher: | Cappelen Damm |
| Språk: | Bokmål |
| ISBN/EAN: | 9788202795931 |
| Kategori: | Cook Books |
| Norwegian title: | Elg |
| Norwegian subtitle: | en kokebok |
| Author: | Astrid Regine Nässlander |
| Binding: | Innbundet |
| Year: | 2024 |
| Pages: | 168 |
| Publisher: | Cappelen Damm |
| Språk: | Bokmål |
| ISBN/EAN: | 9788202795931 |
| Kategori: | Cook Books |
Why should we eat more moose - and how can we make use of the whole animal in the best possible way? Astrid Regine Nässlander answers this question with 50 easy, healthy and delicious recipes in this cookbook dedicated to the king of the forest. This prize-winning chef also explains how to cut up the animal, how the meat should be salted and stored, and a guide to what type of meal each cut of meat is best suited.
«Astrid Regine Nässlander har skrevet en liten elgbibel.»
«I disse tider smaker det godt med en kokebok som innbyr til å bruke hele dyret.»
«Kokken kan mer enn å tilberede elgtunge og kaldrøyke et elghjerte, hun kan også formidle, hele prosessen fra fall til fat, tidvis med frisk nordnorsk språkbruk.»
«Bildene, utmerket iscenesatt av fotograf Karoline O.A. Pettersen, gir lyst til et spontant dykk i fryseren.»
Ole Kirkemo, Jakt & Fiske