The threat from the deep (Innbundet)

Series: 7 1

Author:

Kristian Landmark og Ole Bernt Tellefsen

Norwegian title: Trusselen fra dypet
Author: og
Binding: Innbundet
Year: 2016
Pages: 108
Illustrator: Iversen, Kenneth og Volle, Karstein
Publisher: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Series: 7
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202400255
Age: 10 - 14
Overview Trusselen fra dypet

Oscar thinks it will just be an ordinary day at school, but he couldn't be more mistaken. During the first class, he finds out that he has acquired special powers. Right after that, Oscar is kidnapped and swept away in a strange blue car that vanishes into the sea.

In six other countries, six other children have exactly the same experience. And the day has only just begun.

The threat from the deep. is the first volume in the 7 Series, a unique superseries for children and young people.

'I can only say it once more: I love the idea. (…) The illustrations are skilful, the plot exciting and the characters both cool and interesting. I look forward to the next book.'FÆDRELANDSVENNEN

To the top

Reviews Trusselen fra dypet

En serie å se opp for 31.12.2016

"«7 - trusselen fra dypet» er noe så sjeldent som en superengasjerende norsk superheltserie for barn og ungdom. [...] Mange etterlyser flere norske tegnserier for barn, og generelt mer lesestoff som engasjerer gutter. Disse bør straks bli oppmerksomme på «7 - trusselen fra dypet», for her har vi fått begge deler og mer til. [...] Historien låner raust av superheltuniversets verktøyskasse. [...] [flere elementer] sender tankene i retning av serier som Fantastic Four og X-Men, men «7» føles likevel friskt. [...] I likhet med universet serien opererer i, er også tegningene inspirert av de amerikanske superheltseriene. Det fungerer godt. Actionsekvensene er medrivende og enkle å følge, og det er også plass til humor og flotte panoramaer. [...] Som det seg hør og bør i en spenningsserie, er det også en ond professor med i historien, og Dr. Død virker like kjip som navnet skulle tilsi."

 
Erle Marie Sørheim, Dagbladet

Ambisiøs tegneserieroman 08.11.2016

"Jeg kan bare si det med én gang: Jeg elsker ideen. [...] Tegningene er kraftfulle, plottet spennende og typene både kule og interessante. Det er bare å se fram til neste bok."

 
Torborg Igland, Fædrelandsvennen

7 som royal gave 14.06.2017

"Jeg synes denne tegneserien er spesiell interessant for Kronprinsessen fordi den tar utgangspunkt i hennes hjemby og er laget av lokale forfattere og en lokal illustratør. Den er velkomponert, spennende og visuell vakker. Det er derfor en glede å gjøre Kronprinsessen oppmerksom på disse forfatterne og denne illustratøren. Kronprinsessen vet noe om hvordan det er å vokse opp som ei vanlig jente i Norge, og så måtte forholde seg til et annet miljø som voksen. De seks barna opplever et drastisk miljøskifte fra den ene dagen til den andre, og for deres del er det på ingen måte selvvalgt. Det er også seks svært ulike kulturer og historier som møtes i denne actionfylte tegneserien. Seks skjebner knyttes sammen. De vil få utfordringer der de vil være avhengig av hverandre for å lykkes.Superhelter kan være gode å ha både for barn og voksne. Jeg håper tegneserien kan inspirere og glede Hennes Kongelige Høyhet med sin fortellerglede, skjønnhet, merkelige hendelser og tro på at det gode – nok også denne gangen – skal seire til slutt."

Anne Kristin Undlien, biblioteksjef, Kristiansand folkebibliotek

To the top

Author Kristian Landmark

Karstein Volle (f.1974) is a cartoonist, illustrator and musician. He has published ten graphic novels, and is well known for the widely published cartoon Facts about the World.

To the top

Bøker i serien
Foreign rights