Arnt Steffensen
© Foto: Maria Kleppe Vihovde / Cappelen Damm

Arnt Steffensen

Arnt Steffansen (b. 1968) is a chef and President of the Norwegian Diet and Nutrition Association in Delta, a trade union for chefs and kitchen staff working in the public sector. He is a former canteen manager and Norwegian master of the institutional culinary arts. Knowledge of drinks, wines and spirits is an important part of a chef’s training, and Steffansen has written several books about spirits and food culture.

Reviews

«En lekker designet drinkbok med godt språk og en lun, deilig humor.»

«En veldig god bok for folk flest og et flott bidrag til norsk drikkekultur.»

«(...) gjør cocktails tilgjengelig for folk flest.»

Steinar Jensen (Mr. Jensen from Norway), Mr Jensen form Norway (Facebook-side)Fredagscocktail

«Å lage cocktailer er som å bake småkaker, skriver kokk og forbundsleder Arnt Steffensen i sin ferske bok «Fredagscocktail». Dermed er utfordringen sendt til landets sykehjem som har - eller planlegger - å etablere en pub for sine beboerne.»»»

Elisabeth Strøm, Kjøkkenskriveren 2/2021Fredagscocktail

«Boka er både velskrevet og underholdende, og vil ganske sikkert være et funn for mange.»

« (...) en bok for deg som er glad i god mat og drikke, og som har lyst til å utvide repertoaret litt.»

«Boka inneholder oppskrifter basert på alle de klassiske brennevinssortene og har i tillegg også et eget kapittel som omhandler Mocktails - altså gode drikker uten alkohol.»

Nils Henrik Sjo, SMAK magasinet nr. 2 / 2021 (et magasin til serveringsbransjen)Fredagscocktail