Eldrid Johansen
© Tanja Steen

Eldrid Johansen

Eldrid Johansen (1973–) is a trained singer and actor from the Bårdar Academy of Musical Theater, and she also has a degree from the University of Oslo. She made her literary début in 2005 with Sara vil bli stjerne.

Titles

1 - 3 of 3 results

Reviews

"“Charliblogg” er en interessant debattbok - en bok som trenger inn i betente ungdomsmiljøerr langt bedre enn offentlige “kampanjebrosjyrer”. “Charliblogg” fortjener oppmerksomhet som få andre ungdomsbøker."
Jon Terje Grønli, Gjengangeren
"Dette er ei super bok for jenter. Jenter som kanskje er 12-16 år. Eg er ikkje målgruppa, men likevel klarte eg heilt fint å kosa meg gjennom heile boka. Den var lettlest og eg ville heile tida lesa vidare og sjå korleis det skulle gå! Eg håpar at mange kjem til å lesa Charliblogg. Ikkje gå glipp av den! (…) Dette er ei bok om mobbing på fleire plan. Forteljinga fekk meg verkeleg til å tenke. Det er ei viktig bok med tanke på at me no lever i ei verd der facebook og blogg er blitt faste element i kvardagen. Kor stor makt har nettet over oss? Kor langt er me villige til å gå? (…) eg meiner svært bestemt at dette er ei bra og viktig (og KJEKK!) bok om to enormt viktige og aktuelle tema: mobbing og nettvett! Den er lett å lese. Jubeljippi! LES LES LES!"
bibliotekarendin.blogspot.no
"Dette er en skikkelig pageturner av en bok. Selv om det er det en ganske uforutsigelig målgruppe vi har med å gjøre drister jeg meg til å tippe at boka vil slå an. Kanskje en mulig UPris-kandidat."
elislesebabbel.blogspot.no
"Jeg synes denne boken var veldig interessant og jeg lærte faktisk en del som jeg kommer til å ta med til min egen blogg. (…) en kjempefin julegave til en leseglad søster i alderen 14-18, eller om man bare er interessert i blogging."
isabellebroba.blogg.no
"Jeg likte boka godt. Temaet er superaktuelt (…) en spennende bok med en god historie. (…) Lettlest og passende for 5.-6. klasse og oppover. God bok. Anbefales."
lesmye.blogspot.no
"Den er så utrolig amazing! It's the best book I've ever read! ♥ Jeg anbefaler den på det sterkeste! Til og med jeg som egentlig ikke liker å lese, elsket den!"
http://annygk.blogg.no
"Denne boken er veldig morsom, og en lettlest fin bok. Jeg likte den fordi den får mobbing til å virke alvorlig på en måte som gjør at man tar det alvorlig, og synes synd på den som blir mobbet. Anbefales sterkt!"
 
Bookworm.blogg.no
"Jeg har ikke blogget så mye i det siste, fordi jeg har vært oppslukt i denne boka! Jeg HATER å lese, men etter å ha lest et par sider av denne boka satt jeg i flere timer og leste.(...) Denne boka anbefaler jeg virkelig for jenter som går på ungdomsskolen, spesielt fordi man kan lette kjenne seg igjen i jentenes oppførsel."
mix.blogg.no
Barnebokforfatteren Eldrid Johansen (...) skriver fabelaktig godt for målgruppen, med høy lesbarhet og tette og gode språkbilder.
Per Ivar Henriksbø, Gudbrandsdølen Dagningen
"Jeg synes boka er spennende og skummel, fordi det er mørkt og Kalle skriker når han ser gutten i speilet. Boka passer for barn som nylig har lært å lese. Noen lange ord gjør boka litt vanskelig innimellom, men jeg leser den gjerne igjen for da blir jeg bedre."
Morten Storvik (7) i spalten Juniortipset, Foreldre & Barn
Barnebokforfatteren Eldrid Johansen (...) skriver fabelaktig godt for målgruppen, med høy lesbarhet og tette og gode språkbilder.
Per Ivar Henriksbø, Gudbrandsdølen Dagningen
"Denne grøsserløven holder det den lover: Den passer for ferske lesere og for alle som liker å bli skremt! Suverene fargeillustrasjoner av Rikke Fjeld Jansen, mye "luft" i teksten og spenning fra første side ..."
Unn Odeh, Askerleser.bloggspot.com
"En riktig morsom og velskrevet fortelling om å ha kjæledyr. Her er masse å identifisere seg med. Boka er skrevet med blokkbokstaver og tilpasset barn som nettopp har lært å lese. Og som sengekos for barn og voksne. Artige tegninger som bør treffe målgruppen."
Per Ivar Henriksbø, Gudbrandsdølen Dagningen

Bibliography

2020 - Faraos forbannelse

2020 - Fra du så meg

2017 - Jul i Svingen - Det siste juletreet

2016 - Applaus for Sara

2015 - Sara på scenen

2015 - Åsas grøss

2015 - Charliblogg

2015 - Skolespøkelset

2015 - Øremerket

2015 - Lekkerbisk

2015 - Premievalp

2015 - Jenta fra den andre siden

2015 - Leseløve - Skiløperen

2015 - Skiløperen

2015 - Den onde busken

2015 - Min første leseløve - Julevalp

2015 - Julevalp

2015 - Gutten i speilet

2015 - Valpeskole

2015 - Valpestrek

2014 - Valpeskole

2013 - Leseløve - Skolespøkelset

2013 - Øremerket

2013 - Åsas grøss

2012 - Leseløve - Jenta fra den andre siden

2012 - Leseløve - Den onde busken

2012 - Gutten i speilet

2012 - Charliblogg

2011 - Applaus for Sara

2011 - Leseløve - Gutten i speilet

2011 - Leseløve - Åsas grøss

2011 - Min første leseløve - Premievalp

2010 - Min første leseløve - Lekkerbisk

2010 - Sara på scenen

2008 - Min første leseløve - Øremerket

2005 - Sara vil bli stjerne

2005 - Sara vil bli stjerne