Inge Eidsvåg
© Foto: Unni Ranheim

Inge Eidsvåg

Titles

1 - 2 of 2 results

Reviews

«Det er balsam for sjelen å lese en så god og kunnskapsrik skribent. Måtte boken få et langt og godt liv og komme i mange opplag. Det fortjener den.»

Finn Stoveland, SkolefokusLæreren

«Eidsvågs bok er et opplagt valg hvis du vil øke din forståelse av og innsikt i oppdragergjerningen i dagens samfunn. Den er velskrevet, underholdende og utfordrende. Det er en bok til å bli klokere av.»

Lars Monsen, Gudbrandsdølen DagningenLæreren

«Han har skrevet betraktninger som suger leseren inn i handlingene gjennom skildringer som skaper identifikasjon og medopplevelse. Det er derfor det kjennes nærliggende å omtale boka som en pedagogisk andaktsbok.»

Alfred Oftedal Telhaug, Norsk Skole-/FørskolebladLæreren

«Eidsvåg bok er utvilsomt noe av det beste som er skrevet om lærergjerningen, selv om den også skaper motforestillinger. Det bør en god bok gjøre.»

Jan M. Claussen, BokvennenLæreren

«Dette vil jeg kalle visdomslitteratur! Inge Eidsvåg skriver spenstig, elegant og vakkert.»

Brian McNeill, Vårt LandLæreren

«En skribent som Inge Eidsvåg er sjelden vare i våre dager. Læreren er rett og slett oppløftende lesning.»

Tone Solberg, Dagens NæringslivLæreren

"Jeg anbefaler boken på det varmeste, og den passer for alle."

H M Svabø , Tidsskrift for den norske legeforeningMen livet lever

"Inge Eidsvåg er en dyktig formidler. Best er han når han filosoferer over de små ting, og skildrer eget liv og omgivelser med nydelige bilder og metaforer. Her kommer klokskapen til sin rett. Kunnskapen strør han utover i form av omfattende litteraturstudier, både skjønnlitterært og faglig."

Asbjørn Ringen, Gudbrandsdølen DagningenMen livet lever

"Inge Eidsvåg gjør det, ikke overraskende, med troverdighet, klokskap og en solid porsjon humor. Det siste er avgjørende viktig."

Torstein Hvattum, AftenpostenMen livet lever

Og så så mye man lærer mens man leser! Uten at det går på bekostning av hans gode penn og strålende fortellerevne, øser Eidsvåg av sin kjennskap til litteratur og historie så man føler seg fire hakk klokere etter hvert eneste kapittel. En tankevekkende leseropplevelse som sitter. I minnet.

Camilla Berg Hansen, Gudbrandsdølen DagningenMinnene ser oss