Line Halsnes
© Jan Alsaker

Line Halsnes

Line Halsnes (1981–) trained in illustration at the Norwich School of Art and Design. She is a partner in the working collective Kobolt Design. Båten mellom stjernene was her first picture book. Line Halsnes: www.linehalsnes.no

Titles

Reviews

"[Illustrasjonene] er like livlige som historien, fulle av bevegelse, kontraster, overdrivelser og kraftige farger. De kan minne om karikaturer, og har tegneserieelementer som snakkebobler og lydeffekter, som forsterker det uhøytidelige og humoristiske uttrykket. […] en svært gjennomført bildebok, som utnytter formatet godt."

Marie L. Kleve, DagbladetGodtegrisen

"Illustratøren Line Halsnes' debutbok er original over i det eiendommelige. Selve storyen er vakker; det lille bankende, bløte, røde hjertet, de to søstrene som må passe på så det ikke blir klemt i stykker. Og humledronningen med den rørende omsorgen for det bankende hjertet som skal bli en humle. (...) Her er klippet inn tekniske rariteter; digre tannhjul og selsomme instrumenter nedi humlefabrikken. Det er tøft, variert og elegant gjort"

Cathrine Krøger, Dagbladet

"En fantasirik bildebok som blander realisme og fantasi. To små jenter legger ut på oppdagerferd for å hjelpe andre, og må lære seg å samarbeide. Fine illustrasjoner (...)"

Hege K. Fosser Pedersen, Foreldre & Barn