Live Bonnevie

Live Bonnevie

Titles

1 - 1 of 1 results

Reviews

"(...) en spennende thriller ført følsomt, velskrevet og kunnskapsrikt i pennen av forfatteren."

Sissel Finstad, Hestesport

"Med denne blandingen av spenning, hestekunnskap, kvinnelig urkraft og refleksjon om oppdragelse, lykkes Bonnevie i å utfordre sjangeren hestebok. Endelig!"

Guri Fjeldberg, Bergens Tidende

"Det er en bok til ettertanke og en historie som på sin litt finurlige måte rører det følelsesmessige. Bøker som dette er det langt i mellom. Vi kan være stolte over at den er skrevet av en nordmann, og la oss håpe at den finner veien til kinolerretet. Dette er absolutt en bok man bør sette av litt tid til å lese, hesteinteressert eller ikke."

Marie Hatlevoll Gjennestad, Hest.no

"(...) en ambisiøs roman, ikke minst omfangsmessig. Men også når det gjelder innhold og språklige kvaliteter er dette et spennende tilskudd som kan være med på å videreutvikle en elsket sjanger. Og om man ikke er bitt av hestebasillen før man leser denne- boka, tror jeg de fleste vil ha lyst til å prøve å ri etterpå."

Pernille Bineau, Vårt Land

”Hestenes klan er en vellykket fortelling. Dette er en hestebok som bør engasjere langt utenfor den trofaste stallen av hestegale ungjenter (…)en bok som lever, som gir lyst til å lese videre. Dette er en forfatter som kan skrive en rendyrket fortelling!”

Jostein Andresen Ryen, Barnebokkritikk.no

”(…) alt i alt skal forfatteren ha takk for en velkomponert bok med masse mening og handling.”

Morten Haugen, Aftenposten

”Boken griper tag i läsaren och fångar upp läsarens känslor. Du får känslor för och emot, förklaringar och omvärderingar (...) Boken väcker dig och förändrar ditt synsätt på hästar och även dina medmänniskor. Det är detta som gör boken så speciell.”

Ulf Norén, Hästfocus.se

“Live Bonnevie skildrer intenst, levende og spennende Amanda Fivels forhold til hest og hestesport (…) Klart finner man flere spenningsmodeller i denne romanen som er ment for unge lesere, men som også bør interesse de voksne.”

Jon Terje Grønli, Gjengangeren

"Dette er en helt fantastisk bok, en av de aller beste jeg har lest. Den er helt unik. (...) Du trenger for all del ikke være hesteinteressert for å lese den. Boka er mystisk, men logisk. Veldig spennende historie som du ikke klarer legge fra deg. Det klarte ikke jeg da jeg leste den. Jeg satt to dager i strekk og leste hele. Jeg mener boka kan fint være for litt yngre folk, men innholdet er på et veldig høyt nivå. Jeg anbefaler den til ungdom/voksne mellom 14-30 år. Kanskje til og med 40 år."

Maja Nygjelten, Arbeidets rett

"Sommerens beste! Utrolig spennende og en bok som de ALLER fleste vil like. Anbefales sterkt!"

MHD, 13 år i spalten Ungdom leser, SortlandsAvisa

Bibliography

2010 - Hestenes klan