Tiril Valeur
© Arild Danielsen

Tiril Valeur

Tiril Valeur Holter-Andersen (b. 1975) trained at the National Academy of Arts, where she specialized in visual communication. She has designed and drawn many covers for books and CDs and exhibited her work on several occasions.

Titles

1 - 2 of 2 results

Reviews

"Tiril Valeur står for både tekst og tegninger. Figurene er morsomme, lett gjenkjennelige i de hverdagslige situasjoner som skildres. Teksten er kort, lett å lese, har humor, og jeg vil tro den er innbydende selv for sjuåringer. Når det er sagt, jeg nøler ikke med å lese denne boka for de mindre."

Emil Otto Syvertsen, FædrelandsvennenMin første leseløve - Leo får en liten onkel

"Tiril Valeur morer barn og voksne med sine levende illustrasjoner og fargerike stil. En festlig bok til lesetrening for barn. [...] Den henvender seg til barn som akkurat har begynt å lese, og er skrevet med store bokstaver og ei setning på hver side. Illustrasjonene bygger tydelig opp rundt teksten og boka kan også blas i og fungere som ei billedbok for barn som ennå ikke har lært å lese. [...] Hovedpersonene er morsomme og historien er både enkel og god nok til å kunne engasjere leselysten hos de minste."

Irene Trysnes, FædrelandsvennenLøveunge - Hopp, morfar!

"Tiril Valeur forteller med varme og humor. Liker du hennes strek, så har hun illustrert flere løveunge-bøker."

Fred Uno Ljosland Huvenes, Absolutt KRSLøveunge - Hopp, morfar!