Tore Aurstad

Tore Aurstad

Tore Aurstad (1972-) grew up in Aurskog, near Oslo and studied art history at the University of Oslo. In the mid-90s, he took up literary translation which remains an interest of his.

Reviews

"Vi anbefaler denne boka til andre fordi den er både spennende og kul. Du trenger ikke lese bok 1 og 2 først. Vi leste denne boka først, og vi likte den så godt at vi har lest de to andre bøkene også."

Emil Schnell og Iver Lennartson Noem ved Fredheim skole , Oppland ArbeiderbladMarsepolis

"Forfatteren har ikke bare et godt og leselett språk; han har også godt grep om dramaturgien, med stigende spenning (...)Aurstad er en særdeles lovende forfatter som tar ungene på alvor."Per Ivar Henriksbø, Gudbrandsdølen DagningenMarsepolis

"Aurstad og Westberg har gjennom en rekke spenningsbøker for barn opparbeidet en effektiv fortellerstil som lar handlingen ikke bare stå i sentrum, men der dramatiske sekvenser kommer så tett at det neppe er mange unge lesere som vil unngå å sluke boka i ett jafs. Og denne boka er ikke noe unntak.(...) Illustratør er Astrid Hansen, som har en litt tegneseriepreget stil og fokuserer på de mest dramatiske sekvensene, og begge deler passer godt til skrivestilen."

Geir Vestad, Hamar ArbeiderbladLeseløve - Nå eller aldri!

”(…) en spennende fortelling om etterforskingen og oppklaringen av en forbrytelse, med barn i hovedrollen (…)Sjøl om «Nå eller aldri» er mye eventyr, klarer forfatterparet å holde fortellingen i en realistisk stil. De legger ut spor og tråder som gir oss lesere lyst til sjøl å være detektiver. Lettlest språk og god dramaturgi.”

Per Ivar Henriksbø, Gudbrandsdølen dagningenLeseløve - Nå eller aldri!

"Forfatteren har ikke bare et godt og leselett språk; han har også godt grep om dramaturgien, med stigende spenning (...)Aurstad er en særdeles lovende forfatter som tar ungene på alvor."

Per Ivar Henriksbø, Gudbrandsdølen DagningenMarsepolis