Trine Sandberg
© Foto: Mona Nordøy

Trine Sandberg

Trine Sandberg wanted to pass on the family recipes to her daughters when they moved away from home. That was the start of her food blog Trinesmatblogg.no. In Norway, no one sells more cookbooks than Trine.

Reviews

«Alt er nydelig servert, som det heter ved en slik anledning (...). Denne boka vil funke både neste år, og året etter og...»

«(...) den definitive julematboka. På vel 400 sider har hun samla 145 oppskrifter og her får vi alt, det vil si ALT!»

Tor Hammerø, NettavisenTrines jul

(...) Lettlest og oversiktlig bok med inspirerende bilder (…) Et ypperlig verktøy for deg som vil samle familie og venner til en koselig stund rundt bordet.

En av Norges mest leste matbloggere, Trine Sandberg, feirer 10-årsjubileum som blogger med ny kokebok. Tema for boken er sammensatte menyer for hverdag og fest, og her får du tips til både venninnelunsj, pizzafredag og sju festmenyer - fra det helt enkle til det mer avanserte. Lettlest og oversiktlig bok med inspirerende bilder, og med angitt tidsbruk og antall personer som menyen er laget for. Oppskriftene spenner fra oksefilet med bringebær, bacalao, spinatpai og pizza, til sjokoladebanankake og ovnsbakte pepperepler. Noen av oppskriftene krever tid og forberedelser, mens andre er enklere. Et ypperlig verktøy for deg som vil samle familie og venner til en koselig stund rundt bordet.

Hege Lyngved Odinsen, VGTrine inviterer

(...) Alt i alt er dette en bunnsolid kokebok som leverer akkurat det den lover, nemlig en bok som gjør at du får lyst til å invitere folk på besøk og spise god mat med dem. Oppskriftene er meget godt forklart og gjennomarbeidet og boka er lettlest. Dette er hennes beste bok til nå og da trilles terningen til en bunnsolid terningkast 5.

(...) Trines oppfordring om å invitere oftere på besøk i hverdagen er også noe jeg skal ta til meg. (...)

(...) Du må hverken være kokk eller ingeniør for å lykkes med disse oppskriftene. (...) Alle målene i boka er gjennomført konsekvente og intuitive og det gjør boka ekstra brukervennlig når du står der i kampens hete. (...)

Olav Birkeland, Hobbykokken.noTrine inviterer

(..) La oss gjøre det klart med en gang: Er du begeistret for bloggen og de to andre kokebøkene hennes, vil du ikke bli skuffet. Det er aldri noen tvil om hvem som er avsenderen bak de 90 oppskriftene (80 av dem helt nye) og 22 menyene. Dette er enkel, ukomplisert og tiltalende mat, slik vi kjenner den fra Lørenskog-bloggeren. (...)

(...) Boka vil appellere til alle som er på jakt etter bankers, gjennomtestede oppskrifter, som vil falle i smak hos hele familien. (...) Dette er mat som garantert vil skape god stemning rundt bordet. Slik lykkes hun svært godt med oppskriftssamlingen, også denne gangen. (...)

(...) Maten er tiltalende presentert gjennom bloggerens egne bilder, som aldri har vært bedre. Utseendet på maten er avgjørende for å vekke interesse og matlyst, og det lykkes Trine godt med. (...)

(...) Og det er akkurat det du får i «Trine inviterer» også. Og når enkelt er så godt og appetittvekkende som dette, holder det lenge.

Cecilie Louise Berg Aase Dotterud, Dagbladet matTrine inviterer

"Høstens kokebok? Det må bli Trines mat."

Stine Skipnes, Helgeland ArbeiderbladTrines mat