Cooking for One (Innbundet)

Middager og småretter bare til deg selv

Author:

Adam Bjerck

Norwegian title: 1 porsjon
Norwegian subtitle: Middager og småretter bare til deg selv
Author:
Binding: Innbundet
Year: 2017
Pages: 208
Publisher: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202553814
Overview 1 porsjon

This is the cookbook for those cooking for one!
Adam Bjerck says that even if you are dining alone, you should dine healthy and well!

This is a must-have cookbook for anyone living alone, with recipes for one protion of food. It focuses on fast - and not to expensive - courses that make the cookbook perfect for busy everyday life. The practical week menus make it easy to plan and shop, and make sure that you do not end up with unused ingredients in the fridge. The recipes can of course be doubled - for couples or that extra guest.

Adam Bjerck is a renowned chef, part of the Norwegian National Team of chefs, and the mastermind behind the business Adams Matkasse.


To the top

More books by Adam Bjerck:

Reviews from 1 porsjon
Denne boken har et godt konsept: Middager for én person, samt handleliste for hele uken. Boken tar for seg 15 uker med fire retter per uke, og bakerst i boken finnes oppskrifter på småretter som supper, salater, frokost/lunsj, smoothier og bakst. Handlelistene er skrevet opp slik at du skal kunne handle alt du trenger én gang i uken, og også slippe å kaste rester. Boken er svært oversiktlig, med innholdsfortegnelse som har tatt for seg uke for uke i starten av boken, samt to oppskriftsregistre bakerst i boken; et alfabetisk sortert og et sortert etter emne/kategori. Alle rettene virker gjennomførbare, du får lyst til å lage mat til deg selv, og det er lett å følge oppskriften. Denne boken traff spikeren på hodet innen sitt konsept!
 
Sara Berge Holm, VG

Middag for 1 11.12.2017

(…) du får lyst til å lage mat til deg selv (…) Denne boken traff spikeren på hodet innen sitt konsept!

Denne boken har et godt konsept: Middager for én person, samt handleliste for hele uken. Boken tar for seg 15 uker med fire retter per uke, og bakerst i boken finnes oppskrifter på småretter som supper, salater, frokost/lunsj, smoothier og bakst. Handlelistene er skrevet opp slik at du skal kunne handle alt du trenger én gang i uken, og også slippe å kaste rester. Boken er svært oversiktlig, med innholdsfortegnelse som har tatt for seg uke for uke i starten av boken, samt to oppskriftsregistre bakerst i boken; et alfabetisk sortert og et sortert etter emne/kategori. Alle rettene virker gjennomførbare, du får lyst til å lage mat til deg selv, og det er lett å følge oppskriften. Denne boken traff spikeren på hodet innen sitt konsept!
 
Sara Berge Holmberg, VG

To the top

Author Adam Bjerck
Adam Bjerck is a well-known chef who has been a member of the national team in cooking competitions. In 2013 he was one of the founders of ‘Adam’s Foodbox,’ delivering ready-prepared dishes to client’s homes. What started as an idea with four young innovators from Bergen has grown within a year to become a nationally recognised brand. Adam’s Foodbox is steadily attracting new customers.

To the top