The Billy Goats Gruff Go Swimming – A Lift-the-flap Book (Kartonert)

Series: Bukkene Bruse 

Author:

Bjørn F. Rørvik

Norwegian title: Bukkene Bruse på Badeland - klaffebok
Author:
Binding: Kartonert
Year: 2015
Pages: 18
Illustrator: Moursund, Gry
Publisher: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Bukkene Bruse på badeland
Series: Bukkene Bruse
ISBN/EAN: 9788202487676
Age: 1 - 5
Overview Bukkene Bruse på Badeland - klaffebok

On their way to the summer pastures the three Billy Goats Gruff notice a new sign. Water park! That sounds a lot more fun than the summer pastures! And they'll avoid that stupid troll under the bridge.

Or what do you think?

Modern classics in a new edition for the enjoyment of the youngest readers, and with flaps to lift up!

To the top

Andre utgaver

Bukkene Bruse på badeland
Bokmål Innbundet 2009
Reviews Bukkene Bruse på Badeland - klaffebok

Energisk eksplosjon

"I denne forbløffende kloke og morsomme nyversjonen har Bjørn Rørvik lagt handlingen til vår tid, og gjort trollet til en utagerende bølle av den typen som alle barn kjenner minst en av (...) Det har blitt en kraftfull, fargesterk og energisk bok, og ikke minst har det blitt ei moderne bok, i sin miks av levende eventyrtradisjon og barns samtidskultur."

Morten Haugen, Adresseavisen

Beste Bukkene Bruse!

”Denne annerledesversjonen av Bukkene Bruse er den beste barneboka jeg har lest på lenge. Den har alt: En stor porsjon humor, høy gjenkjennelsesfaktor, fantastiske illustrasjoner, tidsriktig og godt tilpasset tekst både til mange barns hverdag og til illustrasjonene, den er passe lang til å lese på senga og den er til og med litt pedagogisk (…) kan anbefales foreldre som leser for sine søte små, men også for større barn, helt opp til tredje klasse. Og egentlig for voksne også. Helt herlig!”

Kine Søreng Hernes, Gudbrandsdølen Dagningen

Bukkene Bruse rir igjen

”Snakk om å gjøre en vilter ny vri, virkelig fornye den, uten å ødelegge den opprinnelige historien! (…) Selv om tegningene skiller seg langt fra de trauste bukkene jeg husker fra barndommens eventyr, så er duoen Moursund og Rørvik tro mot den, fra a til å. Og jeg bare må nevne det. Trollet. For et troll! En krysning mellom Mummidalens Hufsa og Knerten på boler. Fargebruken er spenstig og detaljene vil gi leserne nye oppdagelser gang på gang.”

Anita Hartviksen Ravn, Rana Blad

Ellevilt eventyr

”Dette er morsom lesning for hele familien. Stort bedre enn dette blir det ikke!”

 
Elisabet Høye, Foreldre & Barn

"Språket er godt, lett og ledig. Det vil ikke være noe problem for barn å følge med på historien eller dramaturgien. Det er en god flyt gjennom hele fortellingen og boka har en passelig lengde. De minste og de mellomste vil nok både falle for, og nyte denne boka!(...) Jeg vil gi denne boka litt ekstra applaus for fantastiske illustrasjoner, de er utrolig sjarmerende."

Maria Ludvigsen, Uriks.no

Där satt den!

"Norska Bockarna Bruse på badhuset med text av Björn F Rörvik och illustrationer av Gry Moursund är bland det roligaste jag sett i bilderboksgenren. Vad som gör boken unik är att de har lyckats härma det naiva. Rörviks berättande som utgår från bockarna Bruse påminner mycket om hur barn använder sig av sagor i sina lekar. (...) Jag påstår att detta är ett mästerverk. Boken har varit min följeslagare under flera månader och de flesta som jag visat den för har varit väldigt förtjusta."

Karin, Barnboksbildens vänner

To the top

Author Bjørn F. Rørvik

Gry Moursund (1969–) graduated from the National Art Academy with a specialization in illustration and graphic design. She has since received a number of prizes for her illustrations, among them the Brage Prize in 2003. In 2009 she won the Ministry of Culture´s Picture Book Award for the book The Three Billy Goats at the Water Park (Bukkene Bruse på Badeland).

To the top

Bøker i serien
Foreign rights
Sweden

To the top