Moose (Innbundet)

A cookbook

Author:

Astrid Regine Nässlander

Norwegian title: Elg
Norwegian subtitle: en kokebok
Author:
Binding: Innbundet
Year: 2024
Pages: 168
Publisher: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202795931
Kategori: Cook Books
Overview Elg

Why should we eat more moose - and how can we make use of the whole animal in the best possible way? Astrid Regine Nässlander answers this question with 50 easy, healthy and delicious recipes in this cookbook dedicated to the king of the forest. This prize-winning chef also explains how to cut up the animal, how the meat should be salted and stored, and a guide to what type of meal each cut of meat is best suited.

To the top

Reviews Elg

Matbøker for enhver smak: Dette er årets julegavetips 12.12.2024

«Astrid Regine Nässlander har skrevet en liten elgbibel.»

 
Tor Hammerø, Nettavisen

Spis en elg 26.02.2025

«I disse tider smaker det godt med en kokebok som innbyr til å bruke hele dyret.»

«Kokken kan mer enn å tilberede elgtunge og kaldrøyke et elghjerte, hun kan også formidle, hele prosessen fra fall til fat, tidvis med frisk nordnorsk språkbruk.»

«Bildene, utmerket iscenesatt av fotograf Karoline O.A. Pettersen, gir lyst til et spontant dykk i fryseren.»

Ole Kirkemo, Jakt & Fiske

To the top

Author Astrid Regine Nässlander

Astrid Regine Nåsslander (b . 1992) is an award-wining chef with her own butchery, where she receives game and makes sausages. Moose is her first cookbook.

To the top

Foreign rights