Friday Cocktails (Innbundet)

Fra Old Fashioned til Pornstar Martini gode historier - enkle oppskrifter

Author:

Arnt Steffensen

Norwegian title: Fredagscocktail
Norwegian subtitle: Fra Old Fashioned til Pornstar Martini gode historier - enkle oppskrifter
Author:
Binding: Innbundet
Year: 2021
Pages: 176
Publisher: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202699499
Overview Fredagscocktail

In this book you’ll find 52 cocktails, one for every Friday of the year – some classics, others less well known, some more recent and some without alcohol.

All of them have a story attached, whether a myth, a cheery anecdote or straight-up fun facts.All the cocktails contain ingredients that are easy to get hold of.

Start off your weekend with a Friday cocktail!

To the top

Reviews Fredagscocktail

«En lekker designet drinkbok med godt språk og en lun, deilig humor.»

«En veldig god bok for folk flest og et flott bidrag til norsk drikkekultur.»

«(...) gjør cocktails tilgjengelig for folk flest.»

 
Steinar Jensen (Mr. Jensen from Norway), Mr Jensen form Norway (Facebook-side)

Cocktailer for hvermannsen 27.04.2021

«Å lage cocktailer er som å bake småkaker, skriver kokk og forbundsleder Arnt Steffensen i sin ferske bok «Fredagscocktail». Dermed er utfordringen sendt til landets sykehjem som har - eller planlegger - å etablere en pub for sine beboerne.»»»

Elisabeth Strøm, Kjøkkenskriveren 2/2021

Inspirerende bok om cocktails 21.04.2021

«Boka er både velskrevet og underholdende, og vil ganske sikkert være et funn for mange.»

« (...) en bok for deg som er glad i god mat og drikke, og som har lyst til å utvide repertoaret litt.»

«Boka inneholder oppskrifter basert på alle de klassiske brennevinssortene og har i tillegg også et eget kapittel som omhandler Mocktails - altså gode drikker uten alkohol.»

Nils Henrik Sjo, SMAK magasinet nr. 2 / 2021 (et magasin til serveringsbransjen)

To the top

Author Arnt Steffensen

Arnt Steffansen (b. 1968) is a chef and President of the Norwegian Diet and Nutrition Association in Delta, a trade union for chefs and kitchen staff working in the public sector. He is a former canteen manager and Norwegian master of the institutional culinary arts. Knowledge of drinks, wines and spirits is an important part of a chef’s training, and Steffansen has written several books about spirits and food culture.

To the top

Foreign rights