BAKING FOR EVERYONE (Innbundet)

Author:

Marit Røttingsnes Westlie

Norwegian title: Gjærbakst for alle
Author:
Binding: Innbundet
Year: 2018
Pages: 168
Publisher: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202559120
Overview Gjærbakst for alle
Marit Røttingsnes Westlie offers both new recipes and the very best from her blog Fru Timian. Here you'll get classics like: vanilla cream buns pretzels and princess cakes; easily-baked bread, plump buns and delicious rolls, and of course pizza and other snacks. The book also contains an equipment list, conversion- and measurement tables and basic recipes which you can vary according to your taste and occasion. Get ready for that wonderful smell of baking in your house!

To the top

More books by Marit Røttingsnes Westlie:

Reviews from Gjærbakst for alle

Enkel bakeglede 24.05.2018

(...) Oppskriftene er lette å følge, godt illustrert, og med god variasjon av ulike teknikker. (...)

(...) Noen av oss kan aldri få for mange brødoppskrifter, og selv om mye etter hvert begynner å ligne på noe man har laget før, klarer Westlie å lage et og annet vi ikke har prøvd før. (...)

(...) Westlie kan åpenbart mye om baking og formidler dette med en smittende entusiasme. Med mindre du er glutenallergiker eller lavkarbo-fantast, finner du garantert noe som frister i denne boka. (...)



Kine Hult (matanmelder), Stavanger Aftenblad

To the top

Author Marit Røttingsnes Westlie
Marit Røttingsnes Westlie (1970–) is an author of several cookbooks and has regular columns in several newspapers and magazines. She is a much-loved cook, known for her straightforward, simple and inspiring style, and her unique ability to describe the procedures so that following her methods will always bring successful results. Marit Røttingsnes Westlie has published 14 cook books and has a weekly food column in Dagbladet Søndag.

To the top

Foreign rights