Marit Røttingsnes Westlie

Marit Røttingsnes Westlie

Marit Røttingsnes Westlie (1970–) is an author of several cookbooks and has regular columns in several newspapers and magazines. She is a much-loved cook, known for her straightforward, simple and inspiring style, and her unique ability to describe the procedures so that following her methods will always bring successful results. Marit Røttingsnes Westlie has published 14 cook books and has a weekly food column in Dagbladet Søndag.

Reviews

(...) Oppskriftene er lette å følge, godt illustrert, og med god variasjon av ulike teknikker. (...)

(...) Noen av oss kan aldri få for mange brødoppskrifter, og selv om mye etter hvert begynner å ligne på noe man har laget før, klarer Westlie å lage et og annet vi ikke har prøvd før. (...)

(...) Westlie kan åpenbart mye om baking og formidler dette med en smittende entusiasme. Med mindre du er glutenallergiker eller lavkarbo-fantast, finner du garantert noe som frister i denne boka. (...)



Kine Hult (matanmelder), Stavanger AftenbladGjærbakst for alle
"Wow. Kjørte spekeskinkeoppskriften med nypotet, gressløk, løpstikke (og, må jeg innrømme, litt reddik). Fy flate så godt, og så enkelt. Perfekt sommermat!"
"Uansett grunn så treffer Marits kokebøker meg midt i hjerte...og maven.""..du trenger ikke ha barn for å ha glede av boken, du trenger ikke en gang ha matpakke."
 
Lene Aarnes, Nesteklikk.no
"Forfatteren er et oppkomme og har tydelig erfaring med matpakker av alle slag...for alle som trenger et dytt bort fra to med brunost, men mangler ideene."
Tove Diesen, Aftenposten

Bibliography

2018 - Gjærbakst for alle

2015 - Fru Timians beste sommermat

2012 - Søndagsmiddag

2011 - Matpakka til alle barn

2011 - Nybakt

2011 - Lettvint middag

2009 - Elsker deig

2008 - Hjemmebakt

2007 - Vi baker!

2007 - Lettvint middag

2006 - Nybakt til jul

2005 - Matpakka

2004 - Nybakt!