Hi-hi! (Innbundet)

Helsprø vitsetegninger

Series: Helsprø vitsetegninger 1

Author:

Bjørn F. Rørvik

Norwegian title: Hi-hi!
Norwegian subtitle: Helsprø vitsetegninger
Author:
Binding: Innbundet
Year: 2021
Pages: 72
Illustrator: Gulliksen, Eivind
Publisher: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Hi-hi!
Series: Helsprø vitsetegninger
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202674489
Age: 6 - 9
Overview Hi-hi!

"Larsons gale verden" for barn!
En tykk og gøyal bok full av enruters tegnevitser. Har du ledd av Larsons gale verden, vet du at dette blir gøy. Her er det 76 morsomme, fargerike og litt overraskende vitser om en lang rekke temaer - men særlig om dyr.

Forfatter Bjørn F. Rørvik og illustratør Eivind Guliksen har gitt ut en rekke helsprø og lettleste bøker med dyregåter, og mellom disse to permene har de virkelig fått utfolde seg maks. I Hi-hi! har de funnet fram sine aller teiteste og tørreste og festligste vitser.

Gjør deg klar til å le!

To the top

More books by Bjørn F. Rørvik:

Reviews Hi-hi!

Smart humor 03.02.2021

Dette er en slags Larsons gale verden eller Absurdgalleriet for barn. Med det sagt, den er for barn, men jammen så treffende den var og (den) krevde at man tenkte – og lekte – med ord! Jeg tror mange voksne kan humre godt av denne, særlig kanskje om man leser den med en i målgruppa (ca. 6-9 år) og kan samspille om opplevelsen.

Helene, Asperger Informator (blogg)

Blødmer til glede 02.02.2021

I grunnen er det rart at slike bøker ikkje kjem ut oftare. (...) Rørvik og Gulliksen er heilt på høgde med svært mykje av det ein kan finne t.d. i bladet Rutetid.

(...) evner å gjere bruk av blødmer på ein så ærleg og skamlaus måte, og dessutan med betydeleg variasjon, at det er lett å la seg sjarmere.
(...) Gulliksens strek, godsleg, rund og elastisk, gir vitsane særs mykje av sin karakter.

Trond Sætre, Serienett.no

To the top

Author Bjørn F. Rørvik

Eivind Gulliksen (1973–) made his literary début in Korea with Bud and the Nameless Potato in 2002, which was chosen for the Bologna Bookfair Exhibition the same year. He works on a number of projects for Norway, Great Britain and Korea.

To the top

Bøker i serien
Foreign rights