Marg&Bein: 2i1 Dødelig blitz og Rattus Norvegicus (Innbundet)

Series: Marg & bein 

Author:

Arne Svingen

Norwegian title: Marg&Bein: 2i1 Dødelig blitz og Rattus Norvegicus
Author:
Binding: Innbundet
Year: 2017
Pages: 240
Publisher: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Series: Marg & bein
ISBN/EAN: 9788202563363
Age: 10 - 16
Overview Marg&Bein: 2i1 Dødelig blitz og Rattus Norvegicus

Dødelig blitz
Tre kamerater går inn i et fraflyttet hus i nabolaget. De har med seg et digitalkamera, og tar bilder av hverandre i mørket. Når de senere ser gjennom bildene, hopper hjertet over et slag. I bakgrunnen på et av bildene ser de at det ligger en kropp i sengen. Med gnistrende språk og et slående plot er Dødelig blitz garantert å gå gjennom marg og bein.

Rattus Norvegicus

I Christers nabolag er det den største søppelstreiken noensinne. Store, feite kloakkrotter fråtser i tidenes festmåltid. Men etter hvert trekker rottene inn i husene. Sammen med faren oppsøker Christer en forsker som mener å ha oppfunnet tidenes mest effektive rottegift. Natten etter er hele gulvet inne på Christers rom dekket av rotter. Og om morgenen skjønner han hvorfor de er så innpåslitne ...

I anledning 10-årsjubileet kommer det to samlebøker i Marg&Bein-serien. Her er to av Arne Svingens mest populære bøker. Forfatteren har også skrevet et etterord om 10 år med Marg&bein.

To the top

More books by Arne Svingen:

Author Arne Svingen

Arne Svingen (b. 1967) made his debut in 1999 with the critically acclaimed novel Handlingens mann (A Man of Action). Since then he has written a number of books for children, teens and adults, many of which have been translated.

To the top

Bøker i serien
Foreign rights