The Dark Book (Innbundet)

Series: Alvetegnet 

Author:

Sigbjørn Mostue

Norwegian title: Mørkeboka
Author:
Binding: Innbundet
Year: 2009
Pages: 144
Publisher: Damm
Språk: Bokmål
Series:
ISBN/EAN: 9788202306588
Age: 9 - 14
Overview Mørkeboka

Kan det finnes nisser, troll og huldrer i virkeligheten? Fire personer har på hver sin kant fått stifte bekjentskap med noen fra "den andre siden": Og deres historie vil få leseren til å lete i tekst og nett. Noe urovekkende er i ferd med å skje - hendelser som også kaster nytt lys over historiske personer som Peter Chr. Asbjørnsen, Henrik Ibsen og Margrethe Munthe.

Les boken, løs gåten - og redd verden!

To the top

More books by Sigbjørn Mostue:

Reviews Mørkeboka

"Med denne boken arbeider Sigbjørn Mostue videre med materien fra alvetegn-trilogien. Han knytter sammen en fjern folkelig forestillingsverden om overnaturlige vesener og bautasteiner i litteraturen, og gjør det relevant for vår tid som varsler om miljøkatastrofen. Mostue er nokså alene om å forvalte dette stoffet i grenselandet mot fantasy, og han gjør det på en spennende måte. (...) mysteriet ligger der og lokker, som en hulder."

Mette Hofsødegård, Aftenposten

Interaktiv øko-fantasy

"Utfordrer grensen mellom fiksjon og virkelighet (...) Dette er intet mindre enn konspirasjonsteori for barn fra sånn omtrent 12 år."

Guri Fjeldberg, Bergens Tidende

Fantastisk!

"Jeg elsket boka fordi den beskriver følelsene og redselen en har i ulike situasjoner, og beskriver de mystiske vesenene så nøye at du føler at de er rett foran deg. Boka passer for alle som liker mysterier, gåter og spenning. Så les boka, løs gåten, og redd verden. Fordi du selv er løsningen!"

Den Mystiske Anka (13) , Aftenposten, Si; D

”Det er lenge mellom hver gang en leser en norsk ungdomsroman hvor spenningspunktene sitter så tett, og som det spruter og spraker slik av som i dette tilfellet.”

Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad

To the top

Author Sigbjørn Mostue

Sigbjørn Mostue (1969–) has a degree in the History of Ideas. He works full time as a writer, having issued two crime novels for adults together with Johnny Brenna. He has also written two fantasy trilogies for middle grade readers.

To the top

Bøker i serien
Foreign rights