PICK IT YOURSELF (Innbundet)

Collect wild-growing treats – from the roadside, the forest and by the sea

Author:

Trond Svendgård

Norwegian title: Plukk selv
Norwegian subtitle: Sanketips og oppskrifter – fra veikant, skog og skjærgård
Author:
Binding: Innbundet
Year: 2018
Pages: 256
Publisher: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202572280
Overview Plukk selv
Chef and wild plant enthusiast Trond Svendgård, takes the reader on inspirational walks at a time when these wild-growing treats are at their best. He focuses on the best flavors and shares his most tempting recipes. This book provides an easy overview of where each plant-species can be found, and the character istics of each one.

To the top

Reviews from Plukk selv

– En kokebok som kombinerer marengs, trollkrem og frosne skogsmaur er nødt til å bli en suksess. 06.04.2018

«Glem dyr trøffel og eksotisk østers. Delikatessene befinner seg der du bor.»

«Endelig er den her. Skattekartet av en kokebok som viser deg veien til unike delikatesser – rett utenfor stuedøra.»

«Denne boka er rett og slett en gullgruve for alle som har lyst til å utforske nærmiljøets potensial innen kokkekunsten.»

«Kulinarisk magi»

«Bedre blir det ikke»
 
Rune Nilsen, Bodø Nu

Plukk selv - Sanketips og oppskrifter, fra veikant, skog og skjærgård 06.06.2018

(...) Denne boken er en innertier for nybegynneren som har lyst til å lære raskt og for erfarne sankere som har lyst til å utvide bruksrepertoaret.

(...) Artsbeskrivelsene i boken sitter som et skudd. (...)

(...) Svendgård har mer kokkepriser enn de fleste av oss har pokaler fra barndomstiden. Det syntes på oppskriftene i Plukk Selv. (...)Norges sopp- og nyttevekstforbund (2/2018)

Ja, dette kan spises 26.05.2018

«...Dette er en bok med mange illustrasjoner og har så tydelige råd at selv den ferskeste selvplukker kan gå på tur med det nødvendige utstyret: En hagesaks, en liten spade og noen brødposer.»Nina Nordbø, NRK.no

To the top

Author Trond Svendgård
Trond Svendgård is a chef and runs www.plukkselv.no, Norway's largest online community and shop for foraging. He has previously published several other books as a member of the Flying Culinary Circus.

To the top

Foreign rights