Slikkepott (Innbundet)

mine beste kakeoppskrifter

Author:

Lise Finckenhagen

Norwegian title: Slikkepott
Norwegian subtitle: mine beste kakeoppskrifter
Author:
Binding: Innbundet
Year: 2013
Pages: 296
Illustrator: Brun, Christian
Publisher: Font Forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788281692657
Overview Slikkepott

Here you will find nearly 100 delicate and tempting recipes for cakes, pies, tarts, muffins and many other pastries. The book contains a large number of step-bystep instructions.

Lise Finckenhagen has a masterful ability to combine and balance flavours, and among Norwegian chefs, she is recognized for being the one who develops the very best recipes.

Lise offers several useful basic recipes, gives you tips on ingredients and equipment, and tips on how to decorate your cakes.

«BEST NORWEGIAN COOKING BOOK 2013» - voted by the magazine Aperitif and Norli.

«THE BEST COOKING BOOK OF THE YEAR» - voted by NRK and the chefs Stieg Juelsen and Steffen Engelhard.

To the top

en delikat og innbydende bok som oser av inspirasjon

More books by Lise Finckenhagen:

Reviews Slikkepott

«Lurer du på hvordan du lager kvæfjordkake,suksesskake, brownies,marmorkake eller ganske enkelt boller? Her får du detaljertframgangsmåte til det meste. Forfatteren sper også på med koselige anekdoter, som da hun som barn serverte nybakt klippekranstil storebrorens langhåra rockekompiser, til brorens store fortvilelse. Christian Brun bidrar til ålede oss inn i fristelsen med utrolig lekre bilder av Finckenhagens flotte kreasjoner».

Kine Hult, Stavanger Aftenblad

«Lise Finckenhagen er en dyktig kokk, men her er det hundre kakeoppskrifter hun deler med oss. Hun er en dyktig formidler av kunnskap og bakeglede, og selv ganske alminnelige oppskrifter får en profesjonell touch. Gi gjerne denne boka til noen du ønsker deg kaker av, det er vanskelig å la være å bake etter å ha bladd gjennom denne. Bildene er skikkelig «foodporn», saftige, lekre, fristende. Høydepunkter: Alle sjokoladekakene»

LINN T. SUNNE, Oppland Arbeiderblad

«Skal du bare ha en utskeielse i uka i høst - kan de gjerne komme fra «Slikkepott - hundre fristende kakeoppskrifter»...Boka til Lise Finckehagen blander erfaring med klassiske oppskrifter og faglig trygghet i en meget gjennomført og god kakebok. Christian Brun har tatt lekre bilder, varierte og spennende, men uten at de mister formidlingsverdi. Det er jo tross alt etter bildene vi måler vårt eget ferdige resultat...Jeg har anmeldt kokebøker før - og har aldri vært raus med terningen. Men skulle jeg gi et terningkast her, ville det ha blitt en sekser.»

Steinar Ulrichsen, Sandefjords Blad

«Lise Finckenhagen har fått med seg en av landets beste matfotografer når hun lager kokebok. Christian Brun har tatt nydelige bilder til alt det som er søtt og godt i «kokke-Lises» kakebok. Ja, for det er kaker og desserter det handler om.
«Jeg elsker kaker» har hun uttalt, og hun elsker hjemmebaking på kjøkkenet. Og det synes.
For denne boken er svært profesjonell og utrolig delikat. Det er enkelt å følge oppskriftene, og man trenger ikke være konditor for å få til kakene hennes. Finkenhagen presenterer klassikerne og hun lanserer også noen litt annerledes og nye ting. Og man får lyst av å bla i boken. Man får lys til å kaste seg over slikkepotten og bake i vei, for en mer inspirerende kokebok for en kakemons skal en lete lenge etter.....Lise Finckenhagen og Christian Brun har laget en delikat og innbydende bok som oser av inspirasjon.»

Marie E. Endresen, Telemarksavisa

«Dette er litt av en kakebok! Lise Finckenhagen henter frem oppskrifter med mormorfølelse,slik som rullekake og eplekake, men også moderne varianter som Snickers-kake og sjokoladekakenmed det forlokkende navnet Nemesis. Nam!»

Lev Landlig

«Med slikkepott og kakespade slår Lise Finckenhagen med denne boka knock-out på alle ”kjøbekager” og gjør oss kakemomser til rene kakemonstre. Dette er full pott!! Dette er årets harde julepakke!!»

Appetitt

To the top

Author Lise Finckenhagen

Lise Finckenhagen is one of Norway's best-known chefs. She was awarded the Chef of the Year-prize in 2009. She has worked in several reputable restaurants in France and Spain and was the first Norwegian chef to have worked at El Bulli.

To the top

Foreign rights