Trine’s Food
Favoritter og ukemenyer fra Norges største matblogger
Trine Sandberg
Norwegian title: | Trine inviterer |
Norwegian subtitle: | Menyer til hverdag og fest |
Author: | Trine Sandberg |
Binding: | Innbundet |
Year: | 2017 |
Pages: | 264 |
Publisher: | Cappelen Damm |
Språk: | Bokmål |
ISBN/EAN: | 9788202539849 |
Kategori: | Cook Books |
Trine Sandberg is celebrating 10 years as a Scandinavias most popular food blogger, and invites you to join her for good food and company!
In this new book, she presents a broad range of exciting menus and writes about the art of inviting people over – about menu choice, planning and preparations when you're cooking for many.
Trine brings her own touch and what she is particularly good at: the menus and composition of dishes and tastes that feed so many so tastily.
In Trine Invites, there are close to 100 recipes and 20 different menus for both everyday use and parties. Among the menus are a Tex-Mex party, fish Tuesday, gourmet dinner, weekday party, Sunday brunch and a summer party. As part of the menus you will find nachos, Mediterranean chicken pie, French country bread, reindeer steak with root vegetable gratin, crispy duck, bacalao, broccoli salad, rhubarb lemonade, pavlova, coffee cake wreaths and much, much more.
All the menus are illustrated with Trine's food photos, which she is known for from her blog and her former bestselling cookbooks.
Favoritter og ukemenyer fra Norges største matblogger
Trine Sandberg
Trine Sandberg
Middagene, menyene, baksten
Trine Sandberg
(...) Lettlest og oversiktlig bok med inspirerende bilder (…) Et ypperlig verktøy for deg som vil samle familie og venner til en koselig stund rundt bordet.
En av Norges mest leste matbloggere, Trine Sandberg, feirer 10-årsjubileum som blogger med ny kokebok. Tema for boken er sammensatte menyer for hverdag og fest, og her får du tips til både venninnelunsj, pizzafredag og sju festmenyer - fra det helt enkle til det mer avanserte. Lettlest og oversiktlig bok med inspirerende bilder, og med angitt tidsbruk og antall personer som menyen er laget for. Oppskriftene spenner fra oksefilet med bringebær, bacalao, spinatpai og pizza, til sjokoladebanankake og ovnsbakte pepperepler. Noen av oppskriftene krever tid og forberedelser, mens andre er enklere. Et ypperlig verktøy for deg som vil samle familie og venner til en koselig stund rundt bordet.
(...) Alt i alt er dette en bunnsolid kokebok som leverer akkurat det den lover, nemlig en bok som gjør at du får lyst til å invitere folk på besøk og spise god mat med dem. Oppskriftene er meget godt forklart og gjennomarbeidet og boka er lettlest. Dette er hennes beste bok til nå og da trilles terningen til en bunnsolid terningkast 5.
(...) Trines oppfordring om å invitere oftere på besøk i hverdagen er også noe jeg skal ta til meg. (...)
(...) Du må hverken være kokk eller ingeniør for å lykkes med disse oppskriftene. (...) Alle målene i boka er gjennomført konsekvente og intuitive og det gjør boka ekstra brukervennlig når du står der i kampens hete. (...)
(..) La oss gjøre det klart med en gang: Er du begeistret for bloggen og de to andre kokebøkene hennes, vil du ikke bli skuffet. Det er aldri noen tvil om hvem som er avsenderen bak de 90 oppskriftene (80 av dem helt nye) og 22 menyene. Dette er enkel, ukomplisert og tiltalende mat, slik vi kjenner den fra Lørenskog-bloggeren. (...)
(...) Boka vil appellere til alle som er på jakt etter bankers, gjennomtestede oppskrifter, som vil falle i smak hos hele familien. (...) Dette er mat som garantert vil skape god stemning rundt bordet. Slik lykkes hun svært godt med oppskriftssamlingen, også denne gangen. (...)
(...) Maten er tiltalende presentert gjennom bloggerens egne bilder, som aldri har vært bedre. Utseendet på maten er avgjørende for å vekke interesse og matlyst, og det lykkes Trine godt med. (...)
(...) Og det er akkurat det du får i «Trine inviterer» også. Og når enkelt er så godt og appetittvekkende som dette, holder det lenge.
Cecilie Louise Berg Aase Dotterud, Dagbladet mat