Audun Myskja
© Fotograf: Caroline Roka

Audun Myskja

Dr Audun Myskja (b. 1953) is a specialist in general medicine, an author, a researcher and a departmental head at the Centre for Life Support in Ski. He has a doctorate based on his use of music therapy as an aid in care of the elderly. Myskja has been the leader of several projects aimed at improving the treatment of dementia, where the emphasis has been on the patient's individual worth and resources.

Titles

Reviews

"Vi lærer hva smerte er, om å identifisere vår egen smerte og får en rekke forslag til hvordan vi kan håndtere og behandle våre smerter så vi (i samarbeid med lege) kan reparere oss selv."

Anne Lene Johnsen, Helsemagasinet desember 2023Naturlig smertefri

«Skal du ha en eneste bok om selvhjelp i bokhylla, er Kunsten å finne ro et godt valg. Den kom i grevens tid.»

« (...) med Kunsten å finne ro tar han et langt steg i folkeopplysningsarbeidet for å hjelpe alle som stresser, har depresjoner, uro og angst - det er faktisk håp.»

«Det er nesten skremmende enkle grep man kan gjøre for å få mer kontakt med kroppen, pusten og den indre roen.»

«Ved hjelp av mer enn 40 øvelser og meditasjoner samlet bak i boka, noen beskrevet underveis i teksten, kan leseren velge seg ut de hun mener passer best for seg og sitt liv, for den hverdagen man har.»

«Full av enkle øvelser som den er, har den hjulpet meg gjennom de siste månedenes uro med krevende jobb, korona og stress.»

«Sjelden har vel en bok kommet meg i hende som jo mer jeg har lest i den, jo mer har jeg skjønt at denne boka trengte jeg.»

Kjetil Skotte, SykepleienKunsten å finne ro

"(...) kan alle som er i utdanning, jobber med dette og alle innen styre og stell lese boken? Ikke bare lese den flyktig, men ta noe av det innover seg! Tenke på at det kan ramme oss alle på en eller annen måte! Jeg er ingen bokanmelder, men denne boken har virkelig grepet meg! Og jeg tror flere med meg ville si det samme, enten de har vært borti dette eller ikke!"

Marit Carlsen Skoglund, Hadeland

Bibliography

2023 - Naturlig smertefri

2020 - Kunsten å finne ro

2020 - Perspektiver på livsmestring i skolen

2015 - Jeg skulle ha sagt jeg elsker deg

2015 - Blomstermedisin

2014 - Aloe vera

2013 - Hjertet mitt har ikke demens

2005 - Leve med kreft

1999 - Den musiske medisin