Henrik Hovland

Henrik Hovland

Titles

Reviews

”Du vet vel at Norges favorittkrokodille heter Johannes Jensen og jobber på ligningskontoret? Nå dukker Henrik Hovlands populære figur også opp på lydbok, lest av Espen Beranek Holm.”

Ginni Sch. Henriksen, Kvinner og Klær

"(...) selv om Johannes Jensens bekymring ideelt sett hører voksenlivet til, så greier boken på mesterlig vis å tale til alle aldre. Også barn vil identifisere seg med angsten for ikke å mestre (...) Hemmeligheten bak dette vellykkede prosjektet ligger i det gode samarbeidet mellom forfatter og illustratør."

Camilla Sørby, Drammens TidendeJohannes Jensen opplever et mirakel

"Topp for små (...) en strålende oppfølger etter boken om de to krokodillene som fant hverandre. Nå er mirakelet på vei (...) Avslutningen er en fulltonende akkord. Leken i sengen er blitt kveldskos for tre."

Mette Hofsødegård, AftenpostenJohannes Jensen opplever et mirakel

"Meget sjarmerende tredjebok om tenksom krokodille."

Morten Haugen, AdresseavisenJohannes Jensen opplever et mirakel

" (...) har man først fått sansen for krokodillen som jobber som likningsfunksjonær og bakser med problemer vi alle kjenner igjen, gir en ikke slipp på ham så lett (...) illustrasjonene med på å skape den harmoniske stemningen som preger bøkene om krokodillen. Det er faktisk slik at pulsen slår roligere når man leser om Johannes Jensen."

Kristine Isaksen, Bergens TidendeJohannes Jensen opplever et mirakel

Bibliography

2004 - Glefs

2003 - Johannes Jensen føler seg annerledes

2001 - Amputasjon

1996 - På hemmelige stier

1989 - Hvit mann