Lars Ove Sæther
© Copyright: Cappelen Damm / Liliann Eidem

Lars Ove Sæther

Titles

1 - 1 of 1 results

Reviews

"Debutanten Lars Ove Sæther vant Cappelen Damms kriminalroman konkurranse med denne boken. Og sjelden har jeg vært mer overbevist av en juryavgjørelse. For dette er førsteklasses spenning og underholdning. Skrevet av en forfatter som vet å skru sammen en intrige som strekker seg fra Eidsvåg til Haiti og fra religion til galskap."

Sindre Hovdenakk, VG

"Han håndterer en vidt forgreinet historie på kyndig og spennings-fremdrivende vis, og har en velutviklet evne til å skape mørkt minneverdige situasjoner."

Pål Gerhard Olsen, Aftenposten

"Dynamikken i et bygdesamfunn blir godt beskrevet, og persongalleriet er frodig, men troverdig. I den ferske krimetterforsker Jenny Brox og hennes bryske sjef Victor Fougner har Sæther skapt et etterforskerpar som de fleste som leser «Hanegal» vil ha lyst til å følge videre.De kompliserte relasjonene mellom et lokalt lensmannskontor og Kripos skaper ogsåfin fargelegging av et originalt krimplott som få en overraskende og god løsning."

Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

"Eit konglomerat av ulike typar frå bygdemiljøet i blanding med meir eksotiske innslag av voodoo og satanisme på Haiti fører oss fram til eioverraskande sluttscene, dyktig utpønska av krimdebutant Lars Ove Sæther. Sikkert nok ein tilvekst til krimlitteraturen som mange lesehungrige vil setje pris på."

Jostein Sæbøe, Romsdals Budstikke

Bibliography

2022 - Newtons vugge

2013 - Hanegal