Sunniva Lye Axelsen
© Ida K. Holth

Sunniva Lye Axelsen

Sunniva Lye Axelsen (1980–) was born in Stavanger. She lives and works in Jerusalem.Titles

1 - 1 of 1 results

Reviews

"Fysisk og psykisk smerte står side om side. Passasjene i denne boken står i helspenn, flere av dem fungerer som egne stykker poesi, jeg kunne lett brukt hele anmeldelsen på å sitere. (...) en andrebok som skiller seg ut i bokhøsten.."
 
Thea Marie Dolva, FædrelandsvennenJerusalemsyndromet
(...)Jerusalemsyndromet har blitt en god, alvorlig og tankevekkende roman."
Sigmund Jensen, Stavanger AftenbladJerusalemsyndromet
"Jeg synes Lye Axelsen er best når hun skildrer Harriets ulykkelige barndom og ungdomstid. Her tangerer romanen poesien, og Lye Axelsen spinner et suggererende nett som det er vanskelig for leseren å komme seg ut av. Bra!"
Eskil Skjeldal, Vårt LandJerusalemsyndromet
"Sun­n­i­va Lye Axel­sen­ debuterer med ei­n­ sterk ro­man­ o­m demen­s o­g sjukdo­mmen­s al­to­mseggri­pan­de destruksjo­n­."
Nora Simonhjell, MorgenbladetFølge meg alle mine dager
"Blandingen av ulike registre er ofte effektfull og romanens største styrke. Best liker jeg de gangene et foraktfullt og nokså paranoid vanvidd kommer til uttrykk i et høystemt, bibelsk toneleie. Blant vårens romandebuter utmerker Følge meg alle mine dager seg som det mest konsekvent gjennomførte arbeidet (...)
Ellef Prestsæter, KlassekampenFølge meg alle mine dager
"Forfatterens hånd er stø. Fortelleren er upålitelig, men det hun erindrer kan sette støkk i en leser. Jeg er spent på hvor Sunniva Lye Axelsen skal i neste bok."
Vidar Kvalshaug, AftenpostenFølge meg alle mine dager