Good food all week
Lise Finckenhagen
Norwegian title: | Lises gatekjøkken |
Norwegian subtitle: | fristende gatemat fra hele verden |
Author: | Lise Finckenhagen |
Binding: | Innbundet |
Year: | 2017 |
Pages: | 256 |
Publisher: | Font Forlag |
Språk: | Bokmål |
ISBN/EAN: | 9788281694378 |
Kategori: | Cook Books |
Cook tasty street food at home in your own kitchen!
Street food is undoubtedly the world’s biggest cooking trend. Even here in the frozen north you’ll now find food trucks on street corners and town squares all year round. Lise Finckenhagen has visited streets and markets in three parts of the world to seek inspiration, recipes, stories and pictures. In Lise’s street food restaurant she serves up some of the planet’s most irresistible recipes, whether from Bangkok, Mumbai, London or Mexico.
Lise Finckenhagen has an extraordinary talent for combining and balancing flavours. Step by step, she shows you how simple tips and a few smart tricks can help you cook even the most exotic street food in your own kitchen using everyday ingredients.
The book is illustrated throughout with Sara Johannesen’s atmospheric photographs and tempting images of food.
Lise Finckenhagen
Lise Finckenhagen
mine beste kakeoppskrifter
Lise Finckenhagen
«Passer for eventyrlystne matelskere som har lyst til å utvide repertoaret ...Du blir både sulten og får reisefeber av å lese denne kokeboken. Oppskriftene, layouten og de fargesprakende bildene til Sara Johannessen spiller på lag og gjør hverandre gode.»
«... en av årets klart beste kokebøker ... hvis du ikke finner noe du liker her, er det på tide å oppsøke hjelp ... Vi har testet en hel del av rettene, og kan trygt slå fast at resultatene har blitt usedvanlig godt mottatt av både store og små.»
«Det er spanande smakar, som nok er nye for veldig mange. Bileta er også flotte, og gjer at du får lyst til å prøva deg på dei ulike rettane. Ei fresh og flott bok med fine fargar. God variasjon i råvarebruken, og som alltid med Lise Finckenhagen treng du ikkje vera tvil om oppskriftene fungerer. Verkeleg ei topp-tre-bok. Det er også eit pluss at du nesten ikkje finn smør og fløyte i denne boka.»
Anja Moen Hareim og Sven Erik Renaa, NRK«... en flora av eksotiske retter så delikat tilberedt at det faktisk lukter storby av boksidene.»
Jon Terje Grønli, Gjengangeren