Pillment
Hva vet vi om medisinene vi tar?
Niels Christian Geelmuyden
Norwegian title: | Sunnheten på bordet |
Norwegian subtitle: | Mer energi og bedre helse med naturlig mat |
Author: | Niels Christian Geelmuyden og René Zografos |
Binding: | Innbundet |
Year: | 2016 |
Pages: | 192 |
Publisher: | Cappelen Damm |
Språk: | Bokmål |
ISBN/EAN: | 9788202484408 |
Kategori: | Cook Books og Self Help |
This book makes it easy to eat natural food prepared from basic ingredients. The recipes are all using pure, natural and, especially, organic ingredients – packed with taste and nourishment.
At the start of each chapter, Geelmuyden explains exactly why this particular food is good for you. Sustainable land use and animal welfare have also been considered in selecting the dishes. In eating this food, you will be doing a service to both your own health and to the environment.
'Geelmuyden impresses with his extensive knowledge of how food is produced, and how food shouldn’t be produced!'
DAGEN
National Winner Gourmand World Cookbook Awards 2016 - HEALTH AND NUTRITION, FOR THE PUBLIC
Hva vet vi om medisinene vi tar?
Niels Christian Geelmuyden
Lær å skrive levende
Niels Christian Geelmuyden
"(...) lekre bilete, flott layout – og fargerikt i alt det grøne fokuset! (...) Zografos er både fotograf og oppskriftmakar. (...) særleg Geelmuyden imponerer med brei kunnskap om korleis mat vert produsert, og korleis mat ikkje skal produserast! Boka rommar til slutt heile ti sider med kjelder, ikkje minst ulike heimesider frå både norske og internasjonale samanhengar. (...) Og det sunne kan så absolutt vera både flott - og godt!"
Paul Odland, Dagen