Out of the Brain Fog (Innbundet)

Take back your energy, concentration, memory and good mood

Author:

Erik Hexeberg og Sofie Hexeberg

Norwegian title: Ut av hjernetåken
Norwegian subtitle: Få tilbake energien, konsentrasjonen, hukommelsen og humøret
Author: og
Binding: Innbundet
Year: 2023
Pages: 144
Publisher: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202766955
Kategori: Self Help
Overview Ut av hjernetåken

Do you find it difficult to maintain your concentration? Do you feel like your head is stuffed with cotton? Do you dread the next day at work, an exam or a social gathering because you are tired and feel like your memory is failing? In Out of the brain fog you get knowledge and advice on how you can get back to being yourself again!

More and more people seem to be affected by brain fog. It is not a medical diagnosis, but a phenomenon that can occur in a number of different conditions, for example food protein intolerance, high sugar intake and insulin resistance, and as a side effect of various diseases. Brain fog can feel like having cotton, wool or fog in your head. It makes you less attentive than normal, may cause problems maintaining concentration, remembering when things have happened and struggling to get work tasks done effectively. Fortunately, there is advice to be had!

Sofie and Erik Hexeberg are doctors and dietary specialists with extensive experience in using food as medicine. Many of their patients regain their energy, memory and concentration by avoiding foods they don’t tolerate. In the book, you gain knowledge about what brain fog is, and effective tools to get rid of it. The authors offer a range of practical advice, instructive patient stories and easy-to-use recipes. You can also follow your own recovery from week to week by filling in simple forms.

If you feel foggy, don’t despair: With this order of good, tested and proved tools you will get much better or recover completely!

To the top

More books by Erik Hexeberg og Sofie Hexeberg:

Reviews Ut av hjernetåken

«Vi anbefaler absolutt å lese denne boken om du vil lære mer om dette spennende temaet, og få ny inspirasjon om du allerede er på et kosthold uten gluten, melk og/eller egg.»

« ... god og enkel innføring i mat- og proteinintoleranse, lekk tarm og gode tips til hvordan komme ut av hjernetåken.»

«Boken passer både for (...) pasienter, leger og terapeuter.»

Mat & atferd, Mat & atferd

«En svært nyttig bok for å få et klarere hode!»

«Erfaringene mine med pulsmåling har vist at feil kosthold kan være en stor stressbelastning som utløser varierte mentale og fysiske symptomer. Ut av hjernetåken er en svært nyttig bok som kan løse problemer som dukker opp stadig oftere på legekontoret!»

Torkil Færø, Lege og forfatter

«Her er oppskrifta på eit betre liv for veldig mange.»

«Eit godt bidrag til ernæringspsykiatrien.»

«Kunnskap om ernæring med tanke på hjernefunksjon kan hjelpe mange til å fungere betre og unngå unødig bruk av medikamenter.»

«Enkelt og tilgjengeleg og ikkje minst praktisk.»

Marit Rakstang, Psykiater

En viktig bok

«En viktig bok som kan hjelpe mange som sliter med susete hode og lite energi.»

«Enkelt og lettfattelig (...) leseren kan bruke kunnskapen til å ta større ansvar for egen helse.»

Gry Hammer, Forfatter av mat og helse-bøker og yogalærer

Lærerik, spennende og lettlest

«Boka gir utmerkede råd for å kvitte seg med hjernetåke. Klarer du å følge dem, vil du dessuten forebygge og behandle en rekke andre livsstilssykdommer og plager. Jeg er imponert over en lettlest bok proppfull av gode råd, og vil absolutt anbefale den til mine pasienter.»

Øyvind Torp, Lege og forfatter

Hexeberg ute med enda en interessant bok

«En grundig og praktisk tilnærming til en tilstand som ennå ikke står på den medisinske dagsorden, men som påvirker flere og flere.»

Anders Folven, Fastlege og spesialist i allmennmedisin

To the top

Author Erik Hexeberg

Sofie Hexeberg is a doctor, diet expert and a writer. Together with her husband Erik Hexeberg, they run Dr. Hexeberg's clinic in Tønsberg and Bærum and are particularly concerned with how patients can improve health through dietary changes.

To the top

Foreign rights