Astrid Nordang
© Anna-Julia Granberg / Blunderbuss

Astrid Nordang

Astrid Norang (1964–) has worked as an editor for a publishing company, as a translator and a consultant. She published her first novel in 2003.

Titles

1 - 2 of 2 results

Reviews

"Forfatteren har begitt seg på en uhyre vanskelig ferd mellom det turistmåpende og det usensasjonelt egenartede, og da må den litterære balansenerven være i orden. Det er den åpenbart hos Astrid Nordang."

Terje Stemland, Aftenposten

" – skildringen fenger, boken er spennende, opplysende, levende og til dels fandenivoldsk humoristisk; hva mer kan man egentlig forlange?"

Kjell Olaf Jensen, Dagsavisen

"I den grad noen hører på anmelderes anbefalinger, burde de få med seg denne boka under treet. For Nordang er god."

Cathrine Krøger, Dagbladet

"Her trekkes tråder mellom mennesker og hendelser med en energisk ordanvendelse som sneier både det brutale og det fascinerende; det svever noe ordløst innimellom linjene som skaper en særegen spenning mellom tekstelementene. (...) Nei, dette er ikke banalt, men basalt. Det er all grunn til å se opp for Astrid Nordang."

Terje Stemland, Aftenposten

"[...]som leser blir man revet med. [...] Astrid Nordang debuterte i 2003 med romanen «Svart honning», og for en som har lest «I ly av en ruin», er lysten til å smake på «Svart honning» absolutt til stede."

Terje Solberg, Trønder-Avisa

Bibliography

2022 - Anita (53)

2018 - Der du står er smertens navle

2012 - Eva Dunkel

2011 - Vestalinnen

2009 - Rana Rex

2006 - I ly av en ruin

2003 - Svart honning