Charlotte Glaser Munch
© Fotograf: Karin Skog

Charlotte Glaser Munch

Charlotte Glaser Munch (1972–) studied at the Writers’ Academy in Bø and has an MA in Comparative Literature, Film and Media Studies, and the History of Theatre.

Titles

1 - 2 of 2 results

Reviews

"En kjempespennende lettlestbok om mot, vennskap og å våge å ta egne valg. En av de aller beste leseløve-bøkene jeg har lest så langt. Fine, naturalistiske illustrasjoner av Åshild Irgens. Passer for jenter og gutter mellom ca 7 og 10."

Monica Westwold, Ringsaker bibliotek

"Denne boka fikk et jerngrep på meg i det samme jeg begynte å lese og jeg la den omtrent ikke ned før jeg var ferdig med den. Munch skriver godt og er god til å bygge spenning i relasjoner. Det jeg liker spesielt godt er at hun virkelig klarer å formidle en 14-årings følelsesliv så overbevisende. Vi hører historien som Saras umiddelbare opplevelser, alt er silt gjennom hennes hode og det fascinerende å følge. .(...) Charlotte Glaser Munch er en forfatter jeg gleder meg til å lese mer av."

Lise Forfang Grimnes , www.knirk.no

"I Charlotte Glaser Munchs velskrevne Alt jeg vil er å kysse deg er Sara (14) forelsket i naboen, den nyskilte Adam (29). Fordi hun sitter barnevakt der mens Adam jobber lange ettermiddager, har Sara mange muligheter til å drømme seg inn i redebygging med barnestell og middagslaging."

Morten Haugen, Aftenposten K

Bibliography

2015 - 7 døgn for oss

2014 - Leseløve - Monsterbakken

2013 - Leseløve - Kinaputten

2012 - Alt jeg vil er å kysse deg

2011 - Nødinngang

2007 - For slem til å være snill

2004 - Alene sammen

2002 - Det du ser

2001 - Trylleslag