Hanne Buxrud
© Foto: Baard Henriksen

Hanne Buxrud

Titles

1 - 1 of 1 results

Reviews

"Vi liker at dette er en allsidig bok med både lette grøter og grøter som gir deg mer energi. Her finner du verken hysteri eller aversjon mot råvarer - som gjerne får gjennomgå i andre sammenhenger. Det fine er at boken legger opp til at du kan lett bytte ut ingredienser i oppskriftene etter smak og behov."

Lise Von Krogh, Bramat.noGrøt

"Grøt – på ville veier av vennegjengen Buxrud, Solleman, Dring og Wang har 76 oppskrifter på grøt, og kan være starten på en grøtrenessanse her i landet."

Andreas Viestad, DagbladetGrøt

Stjernekokk og restauratør Svein Erik Renaa har sammen med kollega Stig Juelsen gått gjennom svært mange av kokebøkene som kom ut i Norge i 2016, og kåra de beste for NRK. Dette sier de om "Grøt" som de kåret til årets beste:"Dette er en utrolig variert bok, med mange nye oppskrifter om grøt. Litt moderne, litt historie. Det er gøyalt å se 76 så ulike oppskrifter om samme tema. I tillegg er det fristende bilder. For meg er dette en lærebok. Jeg kan ikke så mye om grøt sjøl, og boka inneholder flere oppskrifter som jeg kunne tenke meg å lage hjemme... Du får lyst til å lage grøt når du ser i denne boka. Det som er så deilig her er at den viser at grøt er mer enn risgrøt og havregrøt. Dette er god inspirasjon til å variere bort den vanlige havregrøten med sukker og kanel".

Svein Erik Renaa, Stig Juelsen, nrk.noGrøt

I alt 76 forskjellige grøtoppskrifter, i stort spenn – fra typiske frokostgrøter til desserter og de rene middagsretter, med tydelig fokus på ernæring og bærekraft.

Ole Jacob Hoel, AdresseavisenGrøt

Bibliography