Jens Oscar Jenssen
© Foto: Åsmund Holien Mo

Jens Oscar Jenssen

Jens Oscar Jenssen is a writer and a philosofic practitioner. He offers philosofic practice in the form of lectures, philosophical group conversations, contemplative retreats/seminars and one on one coversations.

Titles

1 - 1 of 1 results

Reviews

«Jeg er helt enig med Jenssen i at stoisk filosofi har mye å tilby oss også i dag, og han redegjør for dette på en grundig og innsiktsfull måte.»

Arne Repål, spesialrådgiver OU, Klinikk psykisk helse og rusbehandling, Sykehuset i Vestfold HF. Spesialist i klinisk psykologi, Tidsskrift for Norsk PsykologiforeningStoisk ro

«Som et pedagogisk grep fungerer dialogformen tidvis svært godt, da den åpne og nysgjerrige læregutten tvinger sin lærer til å repetere og klargjøre begreper og resonnementer som dukker opp underveis i samtalen.»

«Jenssens fremstilling av stoisismen kan først og fremst tilby et sett med verktøy til å reflektere over våre egne valg og handlinger. (…) Å strebe etter en slik form for stoisk ro burde følgelig kunne hjelpe oss til å akseptere krisen vi nå befinner oss i.»

Endre Ugelstad Aas, UniversitasStoisk ro

Bibliography

2020 - Stoisk ro

2014 - Det mystiske mennesket