Pål H. Christiansen

Pål H. Christiansen

Reviews

"Denne var meget gjenkjennelig. Helt topp! Flere av slike …"

Ine Marit Torsvik Bertelsen, Blogg inemarit.wordpress.com

"Her er tre nye titler, alle med store bokstaver og bare en setning på hver side. Illustrasjonene er friske og fine, og bør appellere til målgruppa. Det har sine utfordringer å skape en historie i dette knappe formatet, og det syns jeg både debutanten Frederikke Nicolaisen og Pål H. Christiansen lykkes med."

Linn T. Sunne, Blogg www.linntsunne.net

"Barn i småskolen, som formodentlig er vant med litt mer ordna forhold enn i klassen til Palle etter at Fjodor har gjort sin inntreden, vil garantert synes det er ustyrtelig morsomt når Pål Christiansen skildrer tullballet, rampestrekene og kaoset i kjølvannet av den nye guttens spillopper og utsagn. [...] Illustrasjonene utfyller forfatterens svært gode og lesbare tekst på en utmerket måte."

Per Ivar Henriksbø, Gudbrandsdølen Dagningen

"Fornøyelig surrealisme. I den kreative, fornøyelige barneboken Fjodor går bananas av Pål H. Christiansen sitter bokstavrimene og surrealismen løst. Mange livsutfordringer for Palle er det blitt plass til på 72 artig illustrerte sider. (...) Håper mange barn vil gå bananas med Fjodor."

Berit Kobro, VG

"Et av fjorårets høydepunkt var Pål Christiansens Fjodor går bananas (Damm 2006). Han mestret å fylle et knapt format med humoristisk innhold og ga det begrensede vokabularet poesi og gnist. Han klarte rett og slett å utnytte lettlesbokas potensial og muligheter."

Inger Østenstad, Barnebokkritikk.no

"Poetiske replikker som minner om Erlend Loes naivisme, kombinert med en absurd historie og lun humor, gjør hans første barnebok Fjodor går bananas til en vellykket «tilpasset» barnebok."

Nina Méd, Dagsavisen

"Den er morsom, vill og gal, og veldig lett å like."

Geir Vestad, Hamar Arbeiderblad

Bibliography

2018 - Mons og Mona lager smoothie - med oppskrifter

2017 - Mons og Mona handler mat

2017 - Mons og Mona lager grønnsaksuppe

2017 - Mons og Mona lager kjøkkenhage

2016 - Sommeren med Fjodor

2012 - Matboksen

2011 - Løveunge - Matboksen

2006 - Leseløve - Fjodor går bananas