Pål H. Christiansen

Pål H. Christiansen

Reviews

"Denne var meget gjenkjennelig. Helt topp! Flere av slike …"
Ine Marit Torsvik Bertelsen, Blogg inemarit.wordpress.comLøveunge - Morten møter mamma
"Her er tre nye titler, alle med store bokstaver og bare en setning på hver side. Illustrasjonene er friske og fine, og bør appellere til målgruppa. Det har sine utfordringer å skape en historie i dette knappe formatet, og det syns jeg både debutanten Frederikke Nicolaisen og Pål H. Christiansen lykkes med."
Linn T. Sunne, Blogg www.linntsunne.netLøveunge - Morten møter mamma
"Barn i småskolen, som formodentlig er vant med litt mer ordna forhold enn i klassen til Palle etter at Fjodor har gjort sin inntreden, vil garantert synes det er ustyrtelig morsomt når Pål Christiansen skildrer tullballet, rampestrekene og kaoset i kjølvannet av den nye guttens spillopper og utsagn. [...] Illustrasjonene utfyller forfatterens svært gode og lesbare tekst på en utmerket måte."
Per Ivar Henriksbø, Gudbrandsdølen DagningenLeseløve - Fjodor på skolen
"Fornøyelig surrealisme. I den kreative, fornøyelige barneboken Fjodor går bananas av Pål H. Christiansen sitter bokstavrimene og surrealismen løst. Mange livsutfordringer for Palle er det blitt plass til på 72 artig illustrerte sider. (...) Håper mange barn vil gå bananas med Fjodor."
 
Berit Kobro, VGFjodor går bananas
"Et av fjorårets høydepunkt var Pål Christiansens Fjodor går bananas (Damm 2006). Han mestret å fylle et knapt format med humoristisk innhold og ga det begrensede vokabularet poesi og gnist. Han klarte rett og slett å utnytte lettlesbokas potensial og muligheter."
Inger Østenstad, Barnebokkritikk.noFjodor går bananas
"Poetiske replikker som minner om Erlend Loes naivisme, kombinert med en absurd historie og lun humor, gjør hans første barnebok Fjodor går bananas til en vellykket «tilpasset» barnebok."
Nina Méd, DagsavisenFjodor går bananas
"Den er morsom, vill og gal, og veldig lett å like."
Geir Vestad, Hamar ArbeiderbladFjodor går bananas