Gunn-Karin Sakariassen
© Foto: Tove Breistein

Gunn-Karin Sakariassen

Gunn-Karin Sakariassen (1954–) is a nutritional therapist, who studied at the Norwegian Academy for Natural Medicine and gained further experience at the clinic of Dr Fedon Lindberg. She works every day at the Heggeli clinic for holistic medicine.

Reviews

«(…) de to forfatterne setter på bordet mat jeg nesten ikke trodde det var mulig å få til i sukkerfri variant.»

Jørn-Kr. Jørgensen, Bokstaver.noSøtt og sukkerfritt

«(...) Alt du trenger å vite for å gjennomføre en faste og for å bli inspirert til å sette i gang, finner du i denne boka.»

Anne Lene Johnsen, Helsemagasinet nr. 1/2020

(...) Alt er skrevet enkelt og forståelig. Boka kan dermed være nettopp det forfatterne lover: et godt sted å starte for dem som skal i gang med nytt kosthold, og som lurer på hvordan de gjør det. (...)

I Lavkarbo for alle finner vi både gode forklaringer til hvorfor et lavkarbokosthold er godt for helsa, de viktigste prinsippene med lavkarbokosthold, og en rekke oppskrifter (...)

Anne Lene Johnsen, Helsemagasinet nr. 4/2018Lavkarbo for alle – 100 nye oppskrifter

Det er befriende å støte på en bok som i tekst og bilder presenterer matrett Diabetes 2-rammede kan lage og spise, uten "dom og fordømmelse" og uten å ha dårlig samvittighet. (...) "Den praktiske diabetesboka" vil jeg gjerne anbefale til alle som trenger noe å støtte seg til i kampen for å få ned blodsukkeret. Den er dessuten et veldig praktisk verktøy både i "helbredelsesprosessen", men også i den enkeltes sosialiseringsprosess. Bor man alene kan denne boken brukes som kokebok når man inviterer familie og venner på sunnere mat i et sunnere lag. Det gjør boken rett og slett til et funn.

Jørn-Kr. Jørgensen, Litteraturavisen Bokstaver.noDen praktiske diabetesboka

"Boka er holdt i en nøktern og informativ, men samtidig positiv og oppmuntrende stil. Den bør kunne gi leseren inspirasjon til å foreta endringer i kosthold og levesett, i stedet for å fortvile over sin diabetesdiagnose. Det fine med oppskriftene er, at de er like sunne for friske mennesker som for diabetikere. Vi trenger alle å spise slik at vi motvirker den økende tendensen til diabetes og andre livsstilsykdommer. Det er fremdeles en udiskutabel sannhet at "din mat skal være din medisin.""

Hilde Moldestad, Naturmedisin

«Forfatterne skriver lettfattelig og godt om hvordan maten påvirker kroppen, om de ulike diabetestypene og om betydningen av god medisinering og insulinets sentrale rolle.»

Kristian Aune-Jensen, Levmeddiabetes.no

"Dette er boken for alle som vil leve et langt og sunt liv! Diabetesboka er lettlest og gir fyldig informasjon om hvordan du kan forebygge slik at du unngår livsstilssykdommen Diabetes. Den gir også gode råd til deg som er rammet, men vil spise og trene deg frisk fra Diabetes. Boken er fylt opp med inspirerende oppskrifter som passer hele familien! Dette er den perfekte bok for deg som vil holde deg sunn og frisk samt unngå livsstilssykdommer som Diabetes. En super bok til alle som er glad i mat som gjør deg godt for både kropp og sjel!"

demensoghelse.blogspot.no

Bibliography

2020 - Søtt og sukkerfritt

2020 - Faste - den komplette guiden

2018 - Lavkarbo for alle – 100 nye oppskrifter

2017 - Den praktiske diabetesboka

2014 - Diabetesboka

2011 - Frisk med lavkarbo - 100 oppskrifter